Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TGB İskenderun'da Vatan Nöbeti Tutacak

TGB Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sevim, “Türkiye’ye gelecek Patriotlar için İskenderun anıt alanında vatan nöbeti tutacağız” dedi

Gündem   A+a-


TGB İskenderun'da Vatan Nöbeti Tutacak ile


TGB İSKENDERUN’DA VATAN NÖBETİ TUTACAK
TGB Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sevim, “Türkiye’ye gelecek Patriotlar için İskenderun Anıt Alanı'nda vatan nöbeti tutacağız” dedi.
Sevim, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye topraklarına yerleştirilecek Patriot füzelerinin 20-21 Ocak tarihleri arasında İskenderun Limanına geleceğini söyledi.
Sevim, İskenderun’a Türkiye’nin her ilinden temsili TGB üyelerinin geleceğini belirterek,”Gelen arkadaşlarla birlikte İskenderun Anıt Alanı'nda 2 gün sürecek vatan nöbeti tutacağız. Bu topraklarda NATO askerlerinin gelmesini istemiyoruz. Bu olay bir savaş çığırtkanlığıdır. NATO kimi kimden korumayı amaçlamaktadır? dedi.
Sevim,”Konu ile ilgili Patriotların gönderildiği merkezlerde çeşitli eylemler yapıldı. Biz gençler savaş istemiyoruz. Dost kardeş Suriye halkı ile tarihlerden gelen bir bağımız var. NATO, ABD ve saldırgan kuvvetler büyük bir hata yapmaktadırlar. Ortadoğu’da bölgesel bir savaş amaçlanmaktadır. Afganistan’da, Irak'ta, Libya'da milyonlarca insanı katleden ABD ve NATO'nun savaş makinesi işlevi gördüğünü bilmeyen kalmamıştır” şeklinde konuştu.
 

TGB İskenderun'da Vatan Nöbeti Tutacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mehmet kurthan 15 Ocak 2013 Salı
Bravo çocuklar.. Sizlerde 1968 gençliğinin ruhunu görüyorum.. Onlar Amerikan 6.cı filosuna Türk limanlarını haram etmişlerdi..
son gelişmeler
öne çıkanlar