Skip Navigation Links

İskenderunspor İçin Tarihi Buluşma Gerçekleşti.

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, toplantı öncesi 8. Gün Haber’e özel, bir konuştu pir konuştu..

Kültür Sanat   A+a-

İskenderun spor için dayanışma toplantısı yapıldı
 
Günlerdir gündemden düşmeyen İskenderun spor destek toplantısı yapıldı.
 
Adalet Bakanı ve Hatay Milletvekili Sadullah Ergin’in katılımı ile Anıl Life otelde düzenlenen toplantıda birlik beraberlik fotoğrafı verildi.
 
İskenderunspor komisyon Başkanı Nuri Üysen’in girişimleri sonucunda gerçekleştirilen dayanışma toplantısına Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar,İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, İşadamları Recep Atakaş,Recep ekinci, İskender Sayek ,Recep Ekinci, Doğan Erten, Mustafa Baştuğ ,Ali Tekten gibi simaların yanında kulüp yönetimi de toplantıya katıldı.
 
 
Turuncu mavili ekip taraftarının dışarıda tezahürat yaptığı toplantı öncesinde haber ekibimize açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Ergin,spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını belirterek,” Hatay her yönden büyük bir gelişim içerisine girdi. Hatay artık büyükşehir oldu.
 
Hatay’ın vizyonuna uygun altyapıyı inşaa etmemiz lazım. Bunu her ulaşımda, hem ekonomide hem tarımda, sanayide, hem sağlıkta,eğitimde,hem sporda altyapıya büyük şehir vizyonuna egemen kılmak lazım.”dedi.
 
Ergin, Hatay’da spor tesisleri anlamında büyük yatırımların yapıldığını belirterek,” Gerek gençlerimizin gerek öğrencilerimiz için yeni yurtlar yapıldı.Bu çerçevede İskenderun’da kapalı spor salonu, gençlik merkezi inşaa edildi.Bunların yanında Hatay spor ,İskenderun Demirçelikspor, İskenderun spor, Kırıkhan spor gibi kulüplerimizde bu ilin marka kent olması için elimizde bulunan enstürümanlardır. Bunların her birinin ayrı ayrı başarısı il için önem arz etmektedir.” şeklinde konuştu.
 
Bu anlamda bugün burada yaptığımız toplantıda İskenderunsporun hak ettiği yere gelmesi için çalışmaların olduğunu belirten Ergin,”Gerek altyapıda gerek tesisleşme noktasında, gerek mevcut takımın daha iyi bir noktaya gelmesinde neler yapmalyız,neler yapabiliriz ? bunları konuşacağız bu akşam.Hatay kısa süre içerisinde Türkiye’nin önemli ilk 5-6 ili arasına gireceğine inanıyorum.
 
Amanos tüneli inşaatı, liman çalışmaları ile bölge sosyo ekonomik açıdan önem arz ediyor. Bunlar Hatay’ın çılgın projeleridir. Ele ele tüm sorunlar sıkıntılar çözülür “ifadelerini kullandı.
 
Üysen ise Bakan Ergin’in spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek amaçlarının İskenderun’da sporun gelişime katkı sağlamak olduğunu söyledi.
 
Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen dayanışma toplantısında İskenderun sporun durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
İskenderunspor İçin Tarihi Buluşma Gerçekleşti.  foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
İskenderunspor İçin Tarihi Buluşma Gerçekleşti.  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet