Skip Navigation Links

Başkan Savaş Denizciler Beldesi'ni Ziyaret Etti

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ilçe, belde ve köylere yönelik birlik, beraberlik ve dayanışma buluşmalarını sürdürüyor.

Gündem   A+a-


BELEDİYE BAŞKANI SAVAŞ’TAN DENİZCİLER BELDESİ’NE ZİYARET
 
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ilçe, belde ve köylere yönelik birlik, beraberlik ve dayanışma buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Savaş bu kapsamda geçtiğimiz günlerde, beraberinde Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Başkan Yardımcısı Mehmet Çaparali ve Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ile birlikte İskenderun’un Denizciler Beldesi’ne ziyarette bulundu.
Denizciler Beldesi sakinleri ve aynı zamanda Tosçelik Fen Lisesi Öğretmenleri Taygun Cantürk ve İsmail Niğdelioğlu’nun ev sahipliğinde yapılan ziyarete, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Ak Parti İskenderun İlçe eski başkanı Musa Kurşun, Fatih Mahallesi Muhtarı Hasan Dönmez, Maksume Anadolu Lisesi Müdürü Serhat Beydilli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Çelik, Mali Muşavir İbrahim Yaman ve Tosçelik Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Keskin katılım gösterdi.
Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ve Denizciler Beldesi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, " Antakya Belediye Başkanı Sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı beldemizde ve mahallemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Birlik ve beraberlik çalışmalarına Denizciler beldesinde de devam edilmesi memnuniyet vericidir. Belde sakinleri olarak Hatay genelinde yürütülen birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına elimizden gelen her türlü katkıyı sunmaya hazırız.” dedi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ev sahibi Taygun Cantürk, İsmail Niğdelioğlu ve Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan’ın nezdinde misafirperverliklerinden ötürü Denizciler Beldesi sakinlerine teşekkür ettiğini belirterek, "Birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarını Hatay genelinde sürdürüyoruz. Düzenlenen toplantılarda vatandaşlarımızın konuya olan duyarlı yaklaşımları birliğimizi pekiştirmekte, gücümüze güç katmaktadır. Bu nedenle bu buluşmalardan büyük mutluluk duyuyoruz. İlimizde var olan birlik ve beraberliğimizin artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır.” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet