Skip Navigation Links

İşte İskenderunspor Yemeğinden Detaylar..

İskenderunspor için düzenlenen dayanışma gecesinde Davetlileri unutulmaz bir gece yaşattılar.

Kültür Sanat   A+a-

İşte İskenderunspor Yemeğinden Detaylar..
 
İskenderunspor için düzenlenen dayanışma gecesinde Davetlileri unutulmaz bir gece yaşattılar.
Anıl life otelde gerçekleştirilen Destek yemeğine Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Celalettin lekesiz, İskenderun kaymakamı Ali İhsan Su, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, İskenderunspor yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.
Düzenlenen destek yemeğinde tüm davetliler üzerindeki yoğunluğu atarken oldukça samimi bir yemek gerçekleştirildi.
Düzenlenen Yemekte İskenderunspor’a maddi destek sağlanması konusunda tüm katılımcıların hem fikir olduklarını ve İskenderunspor’un hak ettiği yerde olması gerektiğine vurgu yapıldı.
Gecede açılış konuşmasını yapan İskenderunspor Komisyon Başkanı Nuri Üysen, İskenderunspor için düzenlenen destek yemeğine hepiniz hoş geldiniz buraya katılmanız gerçekten bizlere güç vermiştir. Ben her zaman şunu söylerim birlik ve beraberlikten güç doğar, bizlerde bölgemizin tüm çıkarları için birlik ve beraberlik içerisinde olmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.
Biliyorsunuz ki Hatay’da dört profesyonel takımımız var. Bu da Hatay olarak spor anlamında ne kadar güçlü olduğumuzu göstermektedir.
Bizler tüm takımlarımızın başarılı olmasını canı gönülden istiyoruz İskenderunspor’un bulunduğu durumu herkes iyi biliyor şu anda yönetim olarak elimizden gelenden fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda kentimizin önemli isimlerinin desteklerine de ihtiyacımız var bu takımı gerekli yerlere getirmek için Tüm Kentin, birlik içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Bölge insanı olarak herkes kendi bölgesindeki takımlara gerekli destekleri sağlarsa tüm takımlarımızın ciddi anlamda sorunu azalır ve gençlerimizin spor yapmasını sağlamış oluruz dedi.
Belediye Başkanı Civelek
İskenderunspor 1967 Kulübü yönetiminin hazır bulunduğu toplantıda, halka hizmet yapılırken, Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su’nun bürokratik engellerin aşılması konusunda katkılarına, teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Birlikte halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bir taraftan hizmet yapılırken diğer yandan sosyal olarakta adil davranmak, barışı ve huzuru sağlamak önemlidir. Biz bunu gerçekleştiriyoruz. Şu anda Ortadoğu’da yakın komşularımızda yaşanan sıkıntılı dönemlerde barışı ve huzuru sürekli hale getirmek, kardeşlik duygusunu pekiştirmek ve adaleti sağlamak çok önemlidir” dedi.
İskenderunspor 1967 Kulübü’nün sorunlarına değinen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderunspor 1967 Kulübü’ndeki bir zaafiyetten dolayı İskenderunlu hemşehrilerimiz de bir kırgınlık var. İskenderunlular diyor ki ‘Hatayspor’a İskenderunlu işadamları yardım etti, İskenderunspor’a yardım edilmiyor.’ Bu yardımlar ve destek sayesinde Hatayspor bir mesafe aldı. Sayın Bakanımızdan ve işadamlarımızdan İskenderunspor 1967 Kulübü’ne bir katkı bekleniyor..
Spor birleştirici yönü olan aynı zamanda sosyal bir etkinlik olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Spor hiçbir ayrım gözetmeden insanları bir araya getirir. Futbol, en fazla popüler olan spor dalıdır. İskenderun’da öteden beri futbol sevgisi vardır. İskenderunluları İskenderunspor 1967 Kulübü’nün etrafında hemşehrilik ruhuyla birleştirmek gerekir. İskenderunspor 1967 Kulübü’nü düzlüğe çıkartmak için katkıları bekliyoruz” şeklinde konuştu.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan SU ise Geceye Katılan herkese teşekkür ediyoruz Türkiye’de ve dünyada spor’un önemi tanıtım ve birleştiricilik açısından çok önemliydi. Bu konuda İskenderunspor’un bulunduğu yer açısından bazı maddi sorunların giderilmesi gerekiyor. Bu konuda Sayın Valimizizin, Bakanımızın, Belediye Başkanımızın ve İş adamlarımızın vereceği maddi destekle İskenderunspor’u hak ettiği yere getireceğimize inanıcım tamdır açıklamasını yaptı.
Ak parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar ise bölge olarak çok şanslı bir yeriz gerçekten şu anda Hatay’ın her noktasında hizmet sürüyor. İskenderun’a da ciddi çalışmalarımız halen devam ediyor. Uzun yıllardır kentimizin ismini Türkiye’de tanıtan İskenderunspor’un da maddi sıkıntısı nedeniyle zor günler yaşanıyor bu konuda birlik içerisinde olarak Sayın Bakanımızın ve valimizin destekleriyle de bu işin üstesinden geleceğimizi düşünüyorum İş adamlarımızın oluşacak komisyona maddi destek sağlayacağını düşünüyorum açıklamasını yaptı.
Hatay valisi Celalettin Lekesiz ise İskenderun kabuğuna sığmayan bir kent gerçekten iş adamlarıyla Spor’uyla kendini kabullendirmiş bir kenttir. Bu konuda İskenderunspor’a iş adamlarının maddi destek vermesi gerekiyor ve gerekli çalışmalarda bu desteğin sağlanacağına inanıyorum açıklamasını yaptı.
Adalet bakanı Sadullah Ergin ise yaptığı konuşmasında.
Düzenlenen bu gecede olmaktan dolayı oldukça mutluyum.üzerimizdeki tüm yorgunlukları sizler sayesinde attığımı söyleye birilim.
Bugün burada olmamızın nedeni çok açık.“İskenderunspor 1967 Kulübü için bir aradayız. İskenderunspor 1967 Kulübü’nün hak ettiği noktalara gelmesi için gerek tesisleşme, gerek altyapı, gerekse mevcut takımın daha iyi noktaya gelmesinde neler yapabiliriz, neler yapmalıyız bunları konuşacağız”.
Hatay her yönüyle ciddi gelişen bir ilimiz bu konuda herkesin birlik içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum bizler de gerekli tüm destekleri yapmaya çalışıyoruz. Hatay’da dört profesyonel takımımız var bu takımların daha iyi yerlere gelmesi için de herkes birlik içerisinde gerekli destekleri sağlaması lazım. İskenderunspor’un şuanda bulunduğu yer Büyük bir takımın temsilcisine yakışmıyor bu konudan bizlerde gerekli tüm destekleri vermek suretiyle takımın daha iyi yerlere gelmesi için İş dünyasıyla birlikte gerekli desteği vereceğimizi söyleye birilim.
İskenderunspor’un hak ettiği yere geleceğine inanıyorum bu konuda ne gerekiyorsa yapacağımızı söylemek istiyorum ve buradan İskenderun’lu iş adamlarına çok açık bir çağrıda bulunuyorum İskenderunspor’a herkesin maddi destek vermesini rica ediyorum bu takım ve bunun gibi takımların her zaman desteklenmesi geriyorum Futbol artık Dünya çapında önemli bir sektör haline gelmiştir açıklamasını yaptı.
Bakan Ergin’in arından ise gecenin sürpriz bir ismi sahne aldı. İskenderunspor’un destek yemeğine Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan da katılarak bir birinden güzel eserlerini ve şiirlerini burada seslendirdi.
Gecenin oldukça güzel geçmesinden dolayı uzun süre burada kalan Bakan daha sonra ise geceye gelmeyen iş adamlarının da ziyaret edilerek oluşturulacak bir komisyona Vali, Kaymakam,Belediye Başkanı,da destek vererek belirlenen tüm firmalar yerlerinde ziyaret edilerek İskenderunspor’a maddi destek sağlanması kararlaştırıldı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet