Skip Navigation Links

MHP Arsuz’da Ercan Kesik Dedi

Gökmeydan Nazım Hikmet Belediye Kültür Merkezi’nde tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Ercan Kesik yeni dönem için delegelerin oyunu

MHP Arsuz’da Ercan Kesik Dedi

Arsuz   A+a-

 
MHP Arsuz İlçe Teşkilatı olağan Kongre’sini geniş katılımla gerçekleştirdi. Gökmeydan Nazım Hikmet Belediye Kültür Merkezi’nde tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut başkan Ercan Kesik yeni dönem için delegelerin oyunu aldı.
 
Kongreye, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.
 
Mhp Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay'ın divan başkanlığı yaptığı kongrede kısa bir konuşma yapan MHP Hatay İl Başkanı M. Fevzi Altay, görevlerine seçilen dava arkadaşlarına başarılar dileyerek, “Cumhur ittifakı ile Hatay’da daha da güçlendik. İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu her daim Cumhur ittifakı ile uyumlu çalışmış, şehrin hizmetleri için katkıda bulunmuştur. Kendilerine hayırlı uğurlu olsun diyerek, başarılar diliyorum” dedi.
 
Tek liste halinde gerçekleşen kongrede güven tazeleyen MHP Arsuz İlçe Başkanı Ercan Kesik yeni bir ekip ve yeni bir vizyonla çalışacaklarını belirterek, yeni dönem için oy veren delegasyona, partide emeği geçen, kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.
 
mhp-arsuz-ek-.jpg" alt="" />
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet