Skip Navigation Links

İSTE TERCİH EDİLMEYE DEVAM EDİYOR

DGS yerleştirme sonuçlarına göre İskenderun Teknik Üniversitesi’ne (İSTE) verilen 90 kişilik kontenjanın tamamı doldu.

 İSTE TERCİH EDİLMEYE DEVAM EDİYOR

Eğitim   A+a-

 İSTE TERCİH EDİLMEYE DEVAM EDİYOR
 
Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçlarına göre İskenderun Teknik Üniversitesi’ne (İSTE) verilen 90 kişilik kontenjanın tamamı doldu.
 
Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçlarına göre İskenderun Teknik Üniversitesi’ne (İSTE) verilen 90 kişilik kontenjanın tamamı doldu. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin 2000 yılından bu yana meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin lisans programlarına dikey geçiş yapmaları için uyguladığı DGS sınavı için bu yıl İSTE’ye 90 kontenjan ayrılmıştı. Farklı fakülte ve programlarda açılan 90 kontenjandan boş kalan olmadı. Öğrenciler başarılı olmayı İSTE’meye ve elde etmeye DGS ile de devam etmiş oldu. Bilindiği üzere İSTE 2023- 2024 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle kuruluşundan bu yana 15.322 öğrencisiyle en yüksek öğrenci sayısına ulaşmıştı. Bu sayı artmaya devam ediyor.
 
İSTE’de eğitimlerine devam edecek öğrencileri tebrik eden İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Yükselen başarı çıtamızın öğrenciler tarafından fark edilmesi ve tercih ediliyor olmak bizim için gurur ve mutluluk kaynağıdır. Aramıza yeni katılan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor ve başarılar diliyorum. Birlikte daha nice işler başaracağımızdan, İSTE’yi daha da ileriye taşıyacağımızda şüphemiz yok. Bu yolda beraber yürüdüğümüz tüm İSTE Ailesi üyelerine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet