Skip Navigation Links

Şehrimizin Tüm Renkleriyle Kucaklaşıyoruz

Antakya Bld.Başkanı Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Serinyol Beldesine ziyarete bulundu.

Kültür Sanat   A+a-

Serinyol Beldesi’ne Yaptığı Ziyarette Konuşan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş:
BİRLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRME ADINA ŞEHRİMİZİN TÜM RENKLERİYLE KUCAKLAŞIYORUZ
 
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Serinyol Beldesine ziyarette bulundu.
Serinyol Atatürk Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Dik’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İl Genel Meclis Üyesi Kamil Atay, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Serinyol Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Hüseyinoğlu, Antakya Zıraat Odası Başkan Yardımcısı Aydın Asker, Serinyol Şoförler Odası Başkan Yardımcısı İsmail Sert, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı Yusuf Çimen, Yeşilova Mahallesi Muhtarı Edip Asker, Tahtaköprü Köyü Muhtarı Selim Kara, kanaat önderi Şıh Murat Özgün, belde ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, ziyaretinde Serinyol Beldesi Atatürk Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada, “Yaklaşık 20 ay önce başlattığımız bu toplantılar aracılığıyla şehrimizin farklı renk ve desendeki tüm insanlarıyla birliğimizi, beraberliğimiz daha da güçlendirme adına bir araya geliyor, herkesle kucaklaşıyoruz. Hatay insanının bilinçlenmesine, birliğine ve beraberliğine verdiğimiz önemi gözler önüne seriyoruz. Bir takım oyunların figüranları olmak yerine senaryosunu kendisi yazan kesim bizler olmalıyız. Yüzyıllardır var olan birlik, beraberliğimizi kimsenin bozmasına izin vermeyelim. Ecdadımızdan miras kalan bu topraklarda hepimiz kardeşçesine yaşamaya devam edelim ve gelecek nesillere örnek olalım.” dedi.
Serinyol Beldesi Dik Kıraathanesi’nde gerçekleşen ziyarette konuşma yapan ev sahibi Serinyol Atatürk Mahallesi Muhtarı Mehmet Ali Dik, “Birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları çerçevesinde Antakya Belediye Başkanımız sayın Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın bizleri ziyaret etmesinden dolayı duyduğumuz memnuniyetimizi belirtiyor, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Şehrimizin birliğine ve dayanışmasına katkı sağlayan bu anlamlı buluşmaya katılım gösteren tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet