Skip Navigation Links

ARSUZ HALKI ÖLÜM KAVŞAKLARINA ÇÖZÜM BEKLİYOR

‘VATANDAŞLAR ÖNLEMLERİN ARTTIRILMASINI İSTİYOR’

ARSUZ HALKI ÖLÜM KAVŞAKLARINA ÇÖZÜM BEKLİYORWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay Arsuz’da yıllardır süre gelen ölümlü kazaların ardı arkası kesilmiyor. Kentte yaşayan vatandaşlar Haymaseki, Arpagedik, Avcılarsuyu, Hüyük, Konacık gibi birçok noktada yaşanan kazalarda gencecik canlar hayatını kaybetti.
Arsuz’da yaşanan kazaların ve nice canların kavşaklarda olması gereken trafik uyarıcı levhaların yanı sıra gidiş gelişlerin ve dönüşlerin şoförler tarafından son anda fark edilmesi kazalara davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar, artık canlar yanmasın, evlere ateş düşmesin diyerek tepki gösterdiler.
 
‘VATANDAŞLAR ÖNLEMLERİN ARTTIRILMASINI İSTİYOR’
Son yıllarda nice kazaların ardından hayatlarını genç yaşta kaybeden canların acılarının kolay silinmediğini, tepkilerinin başka canların yanmaması için önlemlerin arttırılmasını istediklerini söylediler.
 
‘BU ACILAR BİR DAHA YAŞANMASIN’
Kavşakların güvenli olması için çalışmalar yapılmasını isteyen vatandaşlar, daha önceleri yaşanan kazaları da aktararak, “Hayatlarının baharında bu yollarda yiten canları lütfen herkes görsün. Canlar yanmasın. Yetkilileri kimse artık buna bir çözüm bulsunlar. Bu acılar bir daha yaşanmasın” diyerek tepki gösterdiler.
Birçok gencin hayatını kaybettiği Arsuz'u yaslara boğan kazalara geçtiğimiz günlerde yine bir yenisi daha eklenmiş genç yaşta toprağa verilmişlerdi.
 
‘DAHA KAÇ CAN YANACAK’
Yaşanan birçok kazalardan Konacık yolu üzerinde yaşanan kazada motosiklet sürücüsü bir genç, Avcılarsuyu Okulundan çıkan bir genç kız bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmiş gerekli tedbirlerin alınması yönünde ‘Daha kaç can yanacak’ diyerek vatandaşlar tepki göstermişti.
Yine Haymaseki kavşağında yaşanan kazada 2 genç kız hayatını kaybetmiş, acılara bir yenisi daha eklenmişti. Artık canların yanmaması için vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti.
Bunca canın gittiği kazaların yaşandığı bölgede gerekli çalışmaların yapılması ve kazaların önleyici tedbirlerinin biran önce alınmasını, artık canların yanmaması için bizlerde basın olarak takipçisi olacağız.
ARSUZ HALKI ÖLÜM KAVŞAKLARINA ÇÖZÜM BEKLİYOR videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet