Skip Navigation Links

CEZALANDIRILACAKSINIZ ŞÜPHENİZ OLMASIN

CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki sosyal medya üzerinden Hatay halkına hakaretler yağdıran Sinem Umaş’ın cezalandırılması için elinden geleni yapacağ

CEZALANDIRILACAKSINIZ ŞÜPHENİZ OLMASIN

Gündem   A+a-

 
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki sosyal medya üzerinden Hatay halkına hakaretler yağdıran Sinem Umaş’ın cezalandırılması için elinden geleni yapacağını söyledi.
 
Sosyal medya hesabından Hatay’da yaşanan hayvan ölümlerini baz alarak kent halkına küfür edip beddualar savuran Sinem Umaş’a tepkiler giderek büyüyor. Umaş’a bir tepkide CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki’den geldi. Tiryaki “Sinem Hanım, üç beş hayvan sevmeyen insanımız yüzünden Hatay Halkı’nı bu şekilde aşağılamaya çalışmanız tam sizin gibi bir insana yakışacak bir hareket. Çünkü bu yazdıklarınızdan içinizde biraz bile vicdan, insan sevgisi olmadığını anlayabiliyoruz. Burada insanların ne acılar yaşadığını, nelerle mücadele ettiğini görmeyecek kadar kör olmuşsunuz. Tek derdinizin prim yapmak olduğunu biliyor olsam bile, halkımıza yaptığınız bu iğrenç hakaretleri hukuk yoluyla cezalandırmak için elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet