Skip Navigation Links

Bekbele’de Merkez Camii İçin Temel Atma Töreni Düzenledi

Düzenlenen törene AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Bekbele Bld.Bşk. Bestami Bilgili ile çok sayıda davetli katıldı.

Gündem   A+a-

 
 
Bekbele’de merkez camii için temel atma töreni düzenledi.
Düzenlenen törene AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili, Belde Belediye Başkanları işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.
Düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Bilgili, Bekbele’de birçok hizmeti hayata geçirdiklerini belirterek,”Bekbele’de merkez bir camiye ihtiyaç vardı. Bundan önceki camimiz küçük olması dolayısı ile cemaat dışarılarda namaz kılıyordu. Sağ olsun hayırseverlerimizin desteği ile bugün temel atma töreni düzenledik. İnşallah en kısa sürede bitirmeyi hedefliyoruz” dedi.
İskenderun İlçe Müftüsü Hamdi Kavillioğlu ise camilerin önemine değinerek,”Camiiler ibadet edilen mübarek yerlerdir.Bir camii yapmanın büyük bir sevabı vardır.Bekbele’de böyle bir caminin yapılacak olması bizleri sevindirmiştir.”dedi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve Hacı Bayram Türkoğlu ise bölgenin daha çok hizmeti hak ettiğini belirterek çalışmalarından emeklerinden ötürü Bilgiliye teşekkür ettiler.
Yapılan konuşmaların ardından kuranı kerim okundu dualar edildi.
Ardından protokol üyeleri hep birlikte camiinin ilk temelini attılar.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet