Skip Navigation Links

UNUTMAYACAĞIZ…

İSTE 11 ili ve İskenderun ilçemizi doğrudan etkileyen asrın felaketi 6 Şubat Depreminde hayatını kaybedenlerin anısına hatıra anıtı inşa etti.

 UNUTMAYACAĞIZ…

Eğitim   A+a-

 UNUTMAYACAĞIZ…
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 11 ili ve İskenderun ilçemizi doğrudan etkileyen asrın felaketi 6 Şubat Depreminde hayatını kaybedenlerin anısına hatıra anıtı inşa etti.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 11 ili ve İskenderun ilçemizi doğrudan etkileyen asrın felaketi 6 Şubat Depreminde hayatını kaybedenlerin anısına hatıra anıtı inşa etti. Son yüzyılın en büyük depremlerinden birinin yaşandığı ve binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği 6 Şubat 2023 Depreminde İskenderun Teknik Üniversitesi Ailesinden 49 can hayatını kaybetmişti. Daima hatırlayıp yaşatacağımız deprem şehitlerimiz adına İSTE Merkez Kampüste anıt alanı inşa edildi. Anıt alanına ayrıca güçlü, uzun ömürlü ve dayanıklı çınar ağaçları dikildi.
 
İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “İSTE Ailesi olarak kaybettiğimiz 4 mesai arkadaşımız ve 45 öğrencimiz adına çınar ağacı diktik. Çınar, yüceliktir sonsuzluktur. “Ulu ağaç” olarak nitelendirilen çınar evin ağacıdır. İSTE Ailesinde adınız hiçbir zaman unutulmayacak… Ömrümüz yettiğinde yerleri daima aklımızda ve kalbimizde olacak. Üniversite olarak yaşadığımız deprem felaketinde yaşamını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Acımız ortak yüreğimiz birdir. Tüm ülkemize geçmiş olsun, milletimizin başı sağ olsun” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet