Skip Navigation Links

THK İskenderun'da Ali Koç Dönemi

Ferit Ali Gündel, başarılı geçen görev süresini tamamlayarak yapılan kongrede Başkanlığı Başarılı Eğitimci Ali Koç'a devretti.

THK İskenderun'da Ali Koç Dönemi Web
TV

Gündem   A+a-

 Türk Hava Kurumu İskenderun Şubesi Kayyum Heyeti Başkanı Ferit Ali Gündel, başarılı geçen görev süresini tamamlayarak yapılan kongrede Başkanlığı Başarılı Eğitimci Ali Koç'a devretti.
Üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleşen Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Kongresinde görevi Ali Koç ve yönetim kuruluna devreden Ferit Ali Gündel, kurumun yeniden faal bir hale gelmesi, gençlerin sivil havacılık alanında eğitim almalarının sağlanması gibi bir çok konuda çalışma yaptıklarını belirterek, yeni dönemde Ali Koç ve yönetim kuruluna başarılar diledi.
Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Başkanı Ali Koç da, kendisini başkanlık görevine seçen tüm üyelere teşekkür ederek, Türkiye’nin en seçkin kurumlarından biri olan THK'yı çok iyi noktalara getirmek için çalışacaklarını söyledi ve herkesten bu süreçte destek beklediğini ekledi.
Ali Koç Başkanlığında oluşan
Türk Hava Kurumu İskenderun Şube Yönetim Kurulunda Ferit Ali Gündel, Yılmaz Verim, Gökhan Gökpınar, Murat Kert yer aldı.
 
Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri;
Sezer Çoban, Turhan Demir, Ufuk Dinçer, Evren Uyar, Osman Alptekin
 
 
 
 
 
 
 
 
THK İskenderun'da Ali Koç Dönemi  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet