Skip Navigation Links

İSTE REKTÖRÜ DEPCİ MİMARLIK ÖĞRENCİLERİNİN SUNUMLARINI DİNLED

İSTE Mimarlık Fakültesi öğrencileri Merkez Kütüphanenin galeri boşluğu ile ilgili fikirlerini ve tasarımlarını online olarak sundu.

İSTE REKTÖRÜ DEPCİ MİMARLIK ÖĞRENCİLERİNİN SUNUMLARINI DİNLED

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mimarlık Fakültesi öğrencileri Merkez Kütüphanenin galeri boşluğu ile ilgili fikirlerini ve tasarımlarını online olarak sundu.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mimarlık Fakültesi öğrencileri Merkez Kütüphanenin galeri boşluğu ile ilgili fikirlerini ve tasarımlarını online olarak sundu. İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin katılım sağladığı, Mimarlık Fakültesi’nden Doç. Dr. Mustafa Küçükktüvek, Dr. Öğr. Üyesi Nergiz Amirov, Arş. Gör. Zeynep Bahar’ın yürüttüğü İç Mimari Stüdyo IV Dersi Üniversite İSTE Kütüphanesinin Galeri Boşluğunun Tasarlanması sunumları 10 Temmuz’da online olarak yapıldı. Öğrenciler kütüphane kullanıcılarının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak etkinlik alanları, sergi alanları, okuma, çalışma ve dinlenme alanlarının yer aldığı tasarımlar yaptı.
 
Rektör Depci’nin katılımıyla başlayan sunum Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meltem Eken, Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Onur Güngör ve İç Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Küçüktüvek, Kütüphane ve Dokümantasyon Şube Müdürü Müslüm Yurtseven, öğrenciler ve davetli katılımcılarla devam etti.
 
Davetleri için Doç. Dr. Mustafa Küçükktüvek ve öğrencilerine teşekkürlerini dile getiren İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “dersten sorumlu hocalarımıza, katılım sağlayan konuklarımıza ve sunumları hazırlayan öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Hazırladıkları projeleri hayata geçirebiliriz umarım. Tüm paydaşlarımızla beraber kampüslerimize ve İskenderun’a yeniden hayat vermek için canla başla çalışıyoruz” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet