Skip Navigation Links

İSTE’DE MEZUNİYET TÖRENİ HAZIRLIKLARI

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2022-2023 yılı Mezuniyet Töreni için hazırlıklara başladı.

İSTE’DE MEZUNİYET TÖRENİ HAZIRLIKLARI

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2022-2023 yılı Mezuniyet Töreni için hazırlıklara başladı. Geçtiğimiz günlerde öğrencilerden gelen talepleri değerlendiren İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci’nin yönetimindeki İSTE Senatosu Mezuniyet Töreninin yapılması yönünde karar almıştı. 10 Temmız’da İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suha Orçun Mert, İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç, Daire Başkanları, İSTE Akademik ve İdari personelleri düzenlenecek Mezuniyet Törenine ilişkin toplantı için Kırmızı Salonda bir araya geldi.
 
Düzenlenen toplantıda Öğrenci İşleri Daire Başkanı Oğuz Şerifoğlu süreç ve Mezuniyet Töreni günü yapılacaklarla ile ilgili bir sunum yaptı. Ardından İSTE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suha Orçun Mert ve İSTE Genel Sekreteri Yahya Kılıç hem Mezuniyet Törenine ilişkin hem de deprem sonrası işleyiş ile ilgili bilgilendirme yaptı.
 
“Bir yanımız öğrencilerimizi yeni hayatlarına uğurlayacak olmanın sevinci içerisinde diğer yanımız her zaman olduğu gibi depremde kaybettiğimiz canlarımızla” diyen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Mezuniyet pek çok gencin hayatında bir kez yaşayacağı mutlu günlerden biri. Öğrencilerimizi bundan mahrum etmek istemedik. Akademik ve idari tüm birimlerimizle mezun öğrencilerimize hak ettikleri gibi bir törenle uğurlamak için çalışıyoruz. Bu yılki törenimiz aynı zamanda 15 Temmuz Şehitlerimizi ve deprem şehitlerimizi anma töreni de olacak” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet