Skip Navigation Links

Çocuklara Orucu Sevdirme Yarışması

'Orucunu Tut Teravihini Kıl Puan Topla Hediyeni Kap' Yarışması

Gündem   A+a-

 
 
"Orucunu Tut Teravihini Kıl Puan Topla Hediyeni Kap" Yarışması
Hatay'ın Kırıkhan İlçesine Bağlı Kazkeli Köyü Camisi İmamı Çocuklara İbadeti Sevdirmek İçin 'Orucunu Tut Teravihini Kıl Puan Topla Hediyeni Kap' Yarışması Düzenlendi.
Hatay'ın Kırıkhan İlçesine Bağlı Kazkeli Köyü Camisi İmamı Çocuklara İbadeti Sevdirmek İçin 'Orucunu Tut Teravihini Kıl Puan Topla Hediyeni Kap' Yarışması Düzenlendi.
İmam Abidin Mehmelet, Amaçlarının Çocuklara Namaz Ve İbadet Sevgisini Aşılamak Olduğunu Belirterek, "Bizim İçin Çocuklarımız Söylediklerimizden Çok, Yaptıklarımızdan Etkileniyorlar. Çocuklar İyi Bir Gözlemci Ve Harika Birer Taklitçidirler. Eğer Ramazan Ayında Bizler Oruç Tutar, Namaz Kılar, Mukabele Dinler Camilere Koşarak Teravih Kılar, Vaaz Sohbetleri Dinlersek Çocuklarımız Da Aynısını Yaparlar" Dedi.
Mehmelet, "Yaz Kuran Kurslarının Açılmasının Ardından Kursa Katılan Yaklaşık 30 Öğrenciyi, Camiye Çekmek, Orucu, Namazı Ve Teravihi Sevdirmek Amacıyla 'Orucunu Tut, Teravihini Kıl Puanı Topla Hediyeni Kap' Yarışması Düzenledik. Yarışmaya Erkek Çocukların Yanı Sıra Kız Çocuklarının Da Katılması Sağlandı. Yarışmaya Çocuklar Üç Vakitle Devam Edecek, Öğle On Puan İkindi On Puan, Yatsı Yirmi Puan Teravih Yirmi Puan Oruç Tutmak Kırk Puan Olmak Üzere Toplam Çocuklar Günde Yüz Puan Topluyor. Yarışma Sonunda Birinci Gelen Kişiye Futbol Topu Ve Tuttuğu Takımın Forması Ve Ayakkabısı. Dereceye Giren Tüm Çocuklara Bayramlık Elbise Ve Harçlık Verilecek. Ayrıca Dereceye Girecek Tüm Kız Çocuklarına Eşarp Ve Bayram Harçlığı Verilecek" Diye Konuştu.
Abidin Mehmelet Daha Önce De Benzer Yarışmalar Düzenleyerek Çocuklara Namaz Sevgisini Anlatmıştı. -
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet