Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Aybaba,Civelek'i Ziyaret Etti

Teknik Direktör Samet Aybaba’dan eski Bitpazarı yerinde yapılan kafeterya ve meydan düzenlemesine övgü yağdırdı.

Spor   A+a-


 
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti
 
Teknik Direktör Samet Aybaba’dan eski Bitpazarı yerinde yapılan kafeterya ve meydan düzenlemesine övgü
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek’i ziyaret etti.
Makamda gerçekleşen ziyarette, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’ya, uzun yıllar Bankasya ve Süper Lig takımlarını çalıştıran Teknik Direktör Yücel İldiz, Türkiye Futbol Adamları Derneği Hatay Şube Başkanı Ömer Baysal, İskenderunspor 1967 Kulübü Yöneticisi Nuri Üysen eşlik etti.
Ziyarette, Beşiktaş Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba, İskenderun Belediyesi’nce eski Bit Pazarı yerinde yapılan ve peyzaj ve bitkilendirme çalışması süren kafeterya ve meydan düzenlemesini çok beğendiğini belirterek, halka yönelik çalışmadan dolayı kutladı. Teknik Direktör Samet Aybaba,ayrıca İskenderun Belediyesi’nce yapılarak hizmete giren Rauf Denktaş Spor Kompleksini de gördüğünü ve çok beğendiğini söyledi.
İskenderunspor 1967 Kulübü yöneticisi Nuri Üysen, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ve Teknik Direktör Yücel İldiz’in, İskenderunspor 1967 Kulübü’ne destek ve katkı vermek üzere geldiklerini ifade etti.
Ziyarette konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Eski Bit Pazarının yerinde park yapmışsınız. Kim, nasıl apartman yapacaklar diye düşünüyordum. Siz halka yönelik bir yer yaptınız. Çok güzel bir yer olmuş. Sizi kutlarım” dedi.
Eski Bit Pazarı yerinde ne yapılması gerektiği konusunda çeşitli fikirler dile getirildiğini anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, yapı yoğunluğu ve eski bir alışveriş bölgesi olan şehir merkezinde halkın dinlenebileceği ve çay, kahve içebileceği alan yapmanın daha doğru bulunduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Halkın alışveriş yaparken, nefes alabileceği bir yer oldu. Çarşı İskenderun’un eski, geleneksel alışveriş merkezi olduğundan bizim için çok önemlidir. Bu meydan düzenlemesi büyük alışveriş merkezine alternatif oluşturacak ve böylelikle hem halkımıza, hem esnafımıza yararlı olacak. Çarşı esnafından alışveriş yapan halkımız, burada çay, kahve içebilecek ve dinlenebilecek. Böyle birkaç yer daha araştırıyoruz, aynı şekilde bir düzenleme yapacağız” diye konuştu.
İskenderun’un deniz kenti olduğuna dikkat çekerek, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın da çocukluğunun İskenderun’da geçtiğini anımsatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun deniz kültüründen uzaklaştı. İskele yapmaya başladık. İskele halkımızı denizle yakınlaştıracak. Servet gıda karşısında otoparkımız var. Burayı çok katlı otoparka dönüştüreceğiz. Hem o bölgenin otopark sorununu çözeceğiz, hem de giriş katını balıkhane yapacağız. Projelendiriyoruz. Hem halkımız daha rahat balık bulabilecek, balık yiyebilecek, hem de balıkçı esnafımız daha rahat satış yapacak. Yapacağımız balıkhaneden hem halkımız hem balıkçı esnafımız yararlanacak.” diye konuştu.
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, İskenderunspor 1967 Kulübü’nün en büyük sorununun tesis olduğunu ifade etti.
Herşeyde olduğu gibi sporda da altyapının önemli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, İskenderunspor 1967 Kulübü’ne altyapı kazandırılarak, çocuklarımızın yetiştirilebileceğini ifade etti.
Büyük takımların kaynaklarının neredeyse tamamını yabancı futbolcu transferine ayırdığını, transfer edilen futbolcuların çoğunluğunun katkısı olmadan çekip gittiğini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Ama burada altyapı olsa sizin gibi hocalarla birlikte kendi çocuklarımızı yetiştirebiliriz. Bu da ancak altyapıyla sağlanabilir. Biz İskenderunspor’a tesis amacıyla yer belirledik. Bu sene ihaleye çıkıp yapacağız. Sizin önderliğinizde yapsak çok daha kalıcı olur. Her şeyi bilenlerle birlikte yapıyoruz” dedi.
İskenderunspor 1967 Kulübü’nün önemli olduğunu ve güçlenmesinin ancak altyapıyla olabileceğini yineleyen Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek konuklarına, içmesuyu, drenaj kanalları, köprü, iskele yapım gibi İskenderun için önemli olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bir süre sohbet ettiği konuklarına İskenderun’un eski ve yeni fotoğraflarından oluşan İskenderun albümü verdi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş