Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Samet Aybaba ve Yücel İldiz'den İskenderunspor'a Manevi Destek

Beşiktaş Teknik Trektörü Samet Aybaba ve teknik trektör Yücel İldiz maddi sıkıntılar yaşamakta olan İskenderunspor'u ziyaret ederek manevi destekte bu

Spor   A+a-

 
Samet Aybaba ve Yücel İldiz'den İskenderunspor'a Manevi Destek
Beşiktaş Teknik Trektörü Samet Aybaba ve teknik trektör Yücel İldiz maddi sıkıntılar yaşamakta olan İskenderunspor'u ziyaret ederek manevi destekte bulundular.
 
İskenderunspor kulüp yönetim kurulu üyesi iş adamı Nuri Üysen'in daveti üzerine İskenderunsporlu futbolcu ve yöneticileri ziyaret eden Beşiktaş Teknik Trektörü Samet Aybaba ve teknik trektör Yücel İldiz takımı manevi destekte bulundular. İskenderunspor'da 3 yıl futbol oynadıktan sonra Beşiktaş'a transfer olduğu yılları anımsayan Samet Aybaba takımın ligin çok daha üst sıralarda olması gerektiğini söyledi. Aybaba "Burada üç sene oynadım sonra Beşiktaş'a gittim İskenderun farklı bir yerdir. Bizim oynadığımız dönemde 2. Ligden 1. Lige çıkma mücadelemiz vardı.
 
İnsanlar takımdan uzak kaldı farklı süreçler yaşandı ve takım bu duruma geldi. Biraz güçlendirmek lazım herkesin ilgilenmesi lazım. Her şey para değildir, Türkiye liglerinin bütün kulüplerinin maddi sıkıntıları vardır bunun arkasına sığınan bir futbolcu topluluğu olmayın. Hem işinizi yapın hem hakkınızı aramanın mücadelesini yapın. Sahada görevinizi yapın sonra gelin hakkınızı arayın ve bu konuda bütünlük içinde olun. Bu iki dengeyi iyi kurmanız lazım inşallah ikinci yarı sizin için daha iyi olur" dedi.
 
Teknik Trektör Yücel İldiz ise, "İskenderunspor'un ligin daha üst kısımlarında olması gerektiğine inanıyorum. İnşallah yeni yılda hem saha içinde hem saha dışında daha iyi yerlere gelecektir. Bizim üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız" diye konuştu.
 
İki değerli spor adamını İskenderun'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Nuri Üysen Samet Aybaba'ya İskenderunspor'da oynarken giydiği 4 numaralı formayı hediye etti. Yücel İldiz'e de 1 numaralı forma hediye eden Üysen "Hocamız her zaman bir numara" dedi.
 
İskenderunsporlu takım kaptanı İsmail Şapkalı ise ikinci yarı daha büyük hedeflerle yola devam edeceğiz diyerek ziyaretlerinden dolayı Aybaba ve İldiz'e teşekkür etti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar