Skip Navigation Links

Milletvekili Yayman hızlı başladı 'Baba ocağından tam destek'

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili ve 28. dönem milletvekili adayı Hüseyin Yayman, seçim çalışmalarına hızlı başladı

Milletvekili Yayman hızlı başladı 'Baba ocağından tam destek'

Politika   A+a-

Deprem felaketinin yaralarının sarılmaya devam ettiği Hatay'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çalışmaları dolayısıyla takdir görerek yeniden aday gösterilen Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, çalışmalara ata toprağı Kırıkhan'dan başladı. 15 ilçede milletvekili tanıtım toplantılarının gerçekleştirilmesinin ardından 14 Mayıs'a kadar tüm ilçelerde yoğun tempo programlara katılacak olan Yayman'a Kırıkhan ziyaretlerinde Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti Kırıkhan İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve partili kalabalık bir heyet de eşlik etti.
 
YAYMAN, YARALARI BERABER SARACAĞIZ
 
Milletvekili Yayman, ziyaretlerde vatandaşları dinleyip depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yasta olduklarını ve şehri birlikte ayağa kaldıracaklarını ve milletin emrinde olduklarını söyledi..
 
AK Parti'nin 2023 hedeflerini ve Türkiye vizyonunu aktararak “Türkiye Yüzyılı İçin doğru zaman doğru adam, Doğru adımlarla yola devam” şiarı ile destek istedi.
Her mahallede ve her hanede büyük bir teveccüh ile karşılanan Milletvekili Yayman'a vatandaşlar tam not verdi. Yapılan samimi ve içten görüşmeler neticesinde vatandaşlar arasında ‘Yaparsa AK Parti Yapar’ düşüncesinin hâkim olduğu ise dikkatlerden kaçmadı.
 
YAYMAN GİRİLMEDİK SOKAK BIRAKMADI
 
AK Parti Hatay Milletvekili ve 28. dönem milletvekili adayı Hüseyin Yayman, ilçede adeta girilmedik sokak bırakmadı. Yayman, ziyaretlerine Kanatlı Caddesi'nde esnaflardan başladı. Esnafların isteklerini dinleyerek notlar alan Yayman, isteklerin kısa süre içinde karşılanacağını belirtti. Yayman ardından Alabeyli, Ceylanlı, Taşoluk, Bektaşlı, Balarmudu, Dedeçınar ve Saylak Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.
 
BABA TOPRAĞINDAKİ HEMŞEHRİLERİNDEN YAYMAN'A TAM DESTEK
 
Gönül bağını hiç koparmadığı baba toprağı hemşehrileriyle ilk dönemdeki milletvekilliği sürecinde sık sık bir araya gelen ve hemşehrilerine sımsıkı bağlı olan Yayman, mahalle ziyaretlerinde Hatay'ın yeniden inşa sürecinin yanı sıra Hatay'ı Türkiye'nin ikinci yüzyılına taşıyacak olan projelerin kesintiye uğramaması için AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tam destek isteyen Yayman'a hemşehrilerinden tam destek geldi.
 
KIRIKHAN 14 MAYIS'A HAZIR
 
Millletvekili Yayman, Kırıkhan'da kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti. 74 gündür şehirden ayrılmadığını ve yaraları sarana kadar burada duracaklarını belirtti.
 
Kırıkhan'da ziyaretlerde konuşan Yayman; "Gazi Hatay'ım, Gazi Kırıkhan'ım. Bu zorlu süreçte ilk günden bu yana sahada olan AK Parti'miz sürecin de üstesinden gelecek kadroya sahip olduğunu bir kez daha tüm dünyaya gösterdi. Cumhurbaşkanımız bu süreçte gözbebeği olan Hatay'ın ihtiyaçlarının karşılanması, vatandaşların eksiklerinin hızlıca tamamlanması için cansiperane çaba gösterdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Yaraların hızlıca sarılmasının ardından TOKİ eliyle yapımına hızlıca başlanan konut ve tesislerin tamamlanması için çalışıyoruz. Hemşehrilerimizi asla yalnız bırakmayacağız..
 
Kırıkhan'ımızın, Hatay'ımızın, depremin vurduğu 11 ilimizin yeniden inşası için, Türkiye'mizde hizmetlerin devamı için, geleceğimiz olan çocuklarımız için "Yaparsa AK Parti yapar, yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar" diyor, hepinizi en derin sevgi ve muhabbetlerimle selamlıyorum" ifadelerini kullandı.
 
Milletvekili Yayman, Kırıkhan temaslarını Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına katılarak tamamladı.
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet