Skip Navigation Links

Dörtyol Ak Parti’de ‘Yerel Seçim’ Mesaisi

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesi AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya ge

Politika   A+a-

 
Dörtyol Ak Parti’de ‘Yerel Seçim’ Mesaisi
 
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, yaklaşmakta olan yerel seçimler öncesi AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
 
Dörtyol İlçe Merkez Binası’nda Milletvekili Türkoğlu ve AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen AK Parti Dörtyol İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ana gündem maddeleri; Yerel Seçim Çalışmaları ve Dörtyol’a Yapılacak Yatırımlar idi.
 
14-15 ay gibi bir süre sonra yerel seçimlere girileceğine dikkatleri çeken AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Av. Abdullah Arıcan; “Yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve belde teşkilatlarımızın yanı sıra; mahalle temsilcilerimizle birlikte yekvücut bir halde yürüttüğümüz yoğun mesaimiz ile yerel seçimlere kitlenmiş bulunmaktayız” dedi. Geçtiğimiz günlerde TBMM’de kabul edilen ‘Büyükşehir Yasası’nın’ halkın yerinde, zamanında ve anında en rantabl hizmetlere kavuşmasının itici gücü olduğunu vurgulayan Arıcan, seçim çalışmalarının ilçe belediyesinin yanı sıra, büyükşehir belediyesini de almaya endeksli bir şekilde yürütülmesi gerekliliğinin altını çizdi. AK Parti ekibinin 15 ay sonra yapılacak yerel seçimlere kadar motivasyonunun hep diri kalacağını önemle vurgulayan Arıcan, “Seçime sanki yarın girecekmişiz gibi çalışmaktayız. Biz seçimlere üç ay kala sahaya çıkanlardan değiliz, bilakis hep sahada yer alanlardanız. Esnaf ve taziye ziyaretlerimizle, üye taramalarımızla, mahalle danışma meclislerimizle daha seçime bir yıldan fazla süre olmasına rağmen, sahada çalışmalarımızı büyük bir kararlılıkla yürütüyoruz. Dörtyol’umuzun hizmetlerle buluşması açısından gerek altyapı ve üst yapı yatırımları ve gerekse sosyal belediyecilik noktasında ilçemizi daha ileriye taşıyacak bir yönetim anlayışını hâkim kılacağız” dedi.
 
Ana bulvarlar, çevre düzenleme planları, rekreasyon alanları gibi mega projelerin büyükşehir belediyesini ilgilendiren projeler olduğunu ifade eden AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu; “İlçe belediyeleri, büyükşehir belediyeleri ile ne kadar uyumlu olursa hizmetlerde o kadar bereketli olur. Önümüzdeki yerel seçimlerde ilçe belediyelerini almamız kadar, büyükşehir belediyesini almak da büyük bir önem arz ediyor. Ayrıca önümüzdeki yerel seçimler, akabinde yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri ve sonrasında genel seçimler için de bir moral manzara oluşturacaktır. Seçimlere 4 ay kala rüzgâr takvim başlar. Lakin biz şimdiden çalışmalarımızla fırtına estirmeliyiz. Cemiyetin bütün kılcal damarlarına kadar inmeli ve vatandaşlarımızın dertleriyle hem hâllenmeliyiz. Çalmadığımız tek bir kapı kalmamalı ve insanımızın gönül eşiğine ulaşmalıyız” dedi.
 
Halkın AK Parti’ye olan teveccühünün temel nirengi noktasının hizmet anlayışı olduğunu vurgulayan Türkoğlu, “ ‘Halka rağmencilik’ tarzını demode kılarak, ‘halkla birlikte’ düsturu ile gerçek bir siyasi imaj ortaya koyan AK Parti, siyasetinin rotasını insanına hizmet etmeye endekslediği için üç dönem üst üste oylarını katlayarak iktidara gelmiştir” dedi.
 
2013 yılının, yatırım yılı olacağının müjdesini veren Türkoğlu; “İçişleri Bakanımız ile yoğun bir şekilde yürüttüğümüz görüşmelerin neticesinde, inşallah 2013 yılında Dörtyol’umuza yeni bir HÜKÜMET KONAĞI ve yeni bir EMNİYET SARAYI’nın temelini atacağız. Bu sayede kamu hizmetlerinin verimli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve vatandaşa hizmetlerin en rantabl bir biçimde ulaştırılmasını sağlamış olacağız. Ayrıca yeni devlet hastanemizin de temeli, 2013 yılında atılacaktır. Dörtyol Devlet Hastanesi'ne ek olarak yapılacak olan kan alma, röntgen, ultrason, görüntüleme merkezi üniteleri ile beraber; çocuk, cildiye, cerrahi gibi alanlarda açılacak olan yeni polikliniklerle de vatandaşımıza sunulan sağlık hizmetlerinde çıtayı iyice yükseltmiş olacağız. Özerli ve Rabat Çayları’nın ıslahı da 2013 yılının 3. çeyreğinde tamamlanacaktır. Estetik açıdan şehrimizin çehresine farklı bir görünüm kazandıracak olan bu ıslah çalışmaları, taşkınlara karşı da vatandaşımızın can ve mal güvenliğini koruyacaktır. Özerli Çayı’nın kaynağına bir de gölet sözünü DSİ Bölge Müdürümüz Nevzat Aksu Bey’den aldık. Dörtyol’da yıllardır yapımı geciken ve şimdi 1,5 milyon TL ödenek ile hizmete hazır hale getirilen kültür sarayımızın da açılışını inşallah kısa süre sonra gerçekleştireceğiz. Ayrıca Dörtyol’umuza eğitim alanında da yeni bir Teknoloji Fakültesi ve 500 yatak kapasiteli öğrenci yurdu ile büyük bir yatırım yapmış olacağız. 2013’de ihalesi tamamlanacak olan ve yediden yetmişe herkesin merakla beklediği 17 ayrı tünel, 2 viyadük ve 5 köprü ile tasarlanan Amanos Tünel Projemiz için ortalama 700 milyon TL’lik bir yatırım hacmi planlanmış olup, 2013 yılı içerisinde kazma vurulacaktır” dedi.
 
Önümüzdeki yerel seçimlere tüm AK Parti Teşkilatları olarak kenetlediklerini vurgulayan Türkoğlu; “780 bin kilometrekare vatan toprağı üzerinde yaşayan insanımızın refah ve mutluluğunu sağlayarak, gönüllerin fethini gerçekleştirebilme inancı ile inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde muzaffer olacağız” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet