Skip Navigation Links

İskenderun'un Artık Tenis Kulübü var

İskenderun’da eksikliği hissedilen tenis kulübü İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ‘inde katıldığı törenle hizmete girdi.

Spor   A+a-

 
İskenderun’da eksikliği hissedilen tenis kulübü İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ‘inde katıldığı törenle hizmete girdi.
Törende konuşan Hatay Tenis Kulübü Başkanı Maruf Kaymaz, İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nde çocuk ve büyükler için tenis kortu bulunduğunu anımsatarak, böyle bir tesise duyulan ihtiyacın, tesisin yapılarak hizmete girmesi ile giderildiğini söyledi. İskenderun’da Tenis sporun’un gelişmesi için çalışma yapacaklarının altını çizen Kaymaz tesislerin yapımında emeği geçen başta belediye başkanı Yusuf Civelek olmak üzere herkese teşekkür etti.
Yaşar Doğu Caddesi’nde, Rauf Denktaş Spor Kompleksi ve Belediye Briç Kulübü karşısında düzenlenen Hatay Tenis Kulübü’nün açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, her şeyde altyapının önemli olduğunu belirtti.
Sporun önemini vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, tenisin her yaşta oynanabildiğini ifade etti.
İskenderun Belediyesi Rauf Denktaş Spor Kompleksi’nin halkımıza uzun yıllar hizmet vereceğini belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “İskenderun’a layık olmaya çalışıyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, Hatay Tenis Kulübü’ne başarı temennisinde bulundu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet