Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Atalar Koleji'nde Yerli Malı Haftası Kutlandı

Özel Atalar İlkokulu öğrencileri, okullarında yerli malı kutlaması yaparken bir taraftan da ülke zenginliğini öğrendiler.

Gündem   A+a-

 
Özel Atalar İlkokulu öğrencileri, okullarında yerli malı kutlaması yaparken bir taraftan da ülke zenginliğini öğrendiler.
Okulun 1. ve 2. sınıf öğrencileri kendilerine doğal ürünlerden oluşan bir sofra hazırladılar. Sınıf anneleri ve okul personelinin de yardımıyla tamamen yerli ürünlerden oluşan sofra, tarım ürünlerinin zenginliğini yansıtıyordu.
Törenden önce konuşan Okul Müdürü Erkan Karaca, “Dünyada bütün ürünler yer değiştiriyor. Bizim de yerli mallarımız her ülkede satılıyor. Bu kadar zengin meyveyi dünyanın başka ülkesinde göremezsiniz. Ne mutlu bize ki, böyle bir coğrafyaya sahibiz. Daha zengin bir ülke olarak çalışmanız gerekir çocuklar” dedi. Öğretmenler bu görsel şöleni coğrafya dersine çevirerek hangi ürünlerin hangi bölgede yetiştiğini soru-cevaplı ve ödüllü bir oyun haline getirdiler. Özel Atalar İlköğretim Okulu öğrencileri hem yerli malı haftasını kutladı, hem de güzel bir eğlence yaparak yeni bir yılı karşıladılar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar