Skip Navigation Links

Hassa’da İş Makineleri Operatörlüğü Kursu

Hassa’da İş Makineleri Operatörlüğü Kursu çerçevesinde Uygulama Eğitimi verildi.

Gündem   A+a-

 
Hassa’da İş Makineleri Operatörlüğü Kursu
 
Hassa’da İş Makineleri Operatörlüğü Kursu çerçevesinde Uygulama Eğitimi verildi.
Hassa Yalak mevkiindeki Uygulama Eğitimine, Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Yıldız ve kursiyerler katıldı.
Hassa Kaymakamı Bülent TEKBIYIKOĞLU kursiyerleri ile sohbetinde “Ülkemiz nüfusunun yaş aralıklarına göre dağılımı bir çok gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin tersine genç nüfus lehinedir.Bu büyük bir avantaj olarak değerlendirilse bir övünç vesilesi olsa bile bu genç nüfus yeterince ilgilenilmezse ve yeterince günümüz ihtiyaçlarına göre eğitilmezse işgücü piyasasında talebi karşılamaz ise adeta ateşle oynamak gibidir.Bu kuvvet menfi manada bize geri döner toplumun yaşam standartlarını düşürür hatta güvenlik problemlerine kadar uzanır. Biz burada İş Makineleri Operatörlüğü Kursu çerçevesinde sizlere eski deyimle birer altın bilezik takmak istedik inşallah buradan alacağınız sertifika anahtarı ile iş kapısını açar tecrübelerinizi arttırarak yolunuza devam edersininiz. Kursumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı bütün kursiyerlere teşekkür ederim”dedi.
Hassa Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından üç adet İş Makineleri Operatörlüğü Kursunun açıldığı,birinin tamamlandığı ve ikisinin devam ettiği belirtildi.Her kursta 12 kursiyerin olduğu ve kurs süresinin 72 saat olduğu bilgisi verildi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet