Skip Navigation Links

MKÜ’de Pota Heyecanı Yaşanıyor

Üniversiteler Arası Spor Federasyonu “Türkiye Üniversiteler 2.Lig Basketbol Erkek Grup Birinciliği” turnuvaları MKÜ’de coşkulu bir

Spor   A+a-

 
MKÜ’de Pota Heyecanı Yaşanıyor 
Üniversiteler Arası Spor Federasyonu “Türkiye Üniversiteler 2.Lig Basketbol Erkek Grup Birinciliği” turnuvaları MKÜ’de coşkulu bir şekilde başladı.
Banu Mursal konuşmasında, “Turnuvalar her zaman büyük çekişmelere sahne olmuştur. Türkiye Basketbol Federasyonu ve Üniversiteler Spor Federasyonu’nun her zaman bilindiği üzere bu turnuvalar farklı şehirlerde yapılıyor ve Antakya da umut ediyorum bu çekişmelere sahne olacak günler geçireceğiz. Başta böyle bir organizasyonu şehrimizde yapmaktan dolayı son derece gururlu ve mutluyuz. Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’e böyle bir organizasyonu şehrimize getirmesinden dolayı huzurunuzda teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu sezon ilimizi üniversiteler 1.lig de temsil eden Mustafa Kemal Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’na ve Takım Antrenörü Doç. Dr. Kaya Gökçek’e huzurlarınızda teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Onlara 1.lig de başarılar diliyorum. Umut ediyorum ki 5 gün boyunca sporcularımız burada mutlu günler geçirir. Sakatsız güzel bir turnuva diliyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Banu Mursal’ın ardından söz alan Yalçın Gürpınar , bize bu güzel ortamı sağlayan Mustafa Kemal Üniversitesi yönetimine federasyon adına teşekkürlerimi arz ediyorum diyerek başladığı konuşmasın'da "Sizlere Üniversite Sporları Federasyon Başkanı Prof. Dr. Kemal Taner’in selam ve başarı dileklerini getirdim. Sağlıklı, güzel başarılı bir turnuva geçirmenizi temenni eder, hepinize saygılarımı sunuyorum.” dedi.
Son olarak Mustafa Kemal Rektörü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Koç konuşmasında duygu ve düşüncelerini “Burada maçların süreceği 5 gün içerisinde Mustafa Kemal Üniversitesi olarak elimizden gelen yardım ve destekleri sizlere sunacağız. Bugün burada olmadığından, Rektörüm Prof. Dr. Salih Güder’in de sevgi ve selamlarıyla başarı dileklerini sizlere iletiyorum. Sporcularla bir arada birlik beraberlik yemeğine hepiniz davetlisiniz. Ayrıca bütün takımlarımıza bu 5 gün içerisindeki yapacakları maçların dostluk ve centilmenlik içerisinde geçeceğini umuyor, başarılar diliyor, saygıyla selamlıyorum.” sözleriyle ifade etti.
Konuşmaların ardından MKÜ Kapalı Spor Salonu’nda müsabakalar start aldı. Üniversitemiz basketbol takımı ilk olarak Adıyaman Üniversitesi basketbol takımıyla karşı karşıya geldi. Takımız çıktığı ilk karşılaşmada rakibine 105 - 44 gibi ezici bir üstünlük sağladı. Maç sonunda takımımız turnuvadaki ilk galibiyetlerini, desteklerini kendilerinden esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’e armağan ettiler. Bu galibiyetin mimarlarından olan Basketbol Takım oyuncularımızı ve Antrenörümüz Doç. Dr. Kaya Gökçek’i seyirciler türbine çağırdılar ve takımlarıyla bir bütün oluşturdular.
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet