Skip Navigation Links

Uğur Ateş Cüceloğlu’nun yanına oturursa!!!

Uğur Ateş ile Doğan Cüceloğlu aralarında bişeyler konuşuyor ve peşinden restoranda kahkahaları yükseliyor ama bunun nedenini kimse anlamıyordu.

Magazin   A+a-


 
Uğur Ateş ile Doğan Cüceloğlu aralarında bişeyler konuşuyor ve peşinden restoranda kahkahaları yükseliyor ama bunun nedenini kimse anlamıyordu. Kahkahaların nedenini Doğan Cüceloğlu bakın nasıl anlattı..
 
Uğur Ateş Cüceloğlu’nun yanına oturursa!!!
Özel Gelişim Hastanesi’nin İletişim Psikolojisi Uzmanı Prof. Doğan Cüceloğlu onuruna Mikado Restoran’da verdiği yemekte İskenderun OSB Başkanı Uğur Ateş de vardı.
Hastane sahibi Metin Yıldız’la Doğan Cüceloğlu’nun arasında oturan Uğur Ateş’in keyfi gece boyunca yerindeydi.
Şen kahkahaların yükseldiği ortamda herkes kahkahaların nedenini merak ederken işin sırrı Cüceloğlu’nun teşekkür konuşmasında ortaya çıktı.
Bulunduğu her ortamda neşesi ve hoş sohbetiyle dikkat çeken Uğur Ateş’in Cüceloğlu’na itirafı herkesi kırdı geçirdi.
Doğan Cüceloğlu, Uğur Ateş’le aralarında geçen ve şen kahkahalara neden olan diyaloğu bakın nasıl anlattı: Burada olmaktan son derece mutluyum ve onur duydum. Hepiniz güler yüzlü çok güzel insanlarsınız. Bu olayı organize eden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Benim buraya gelmemde son derece değerli yeğenim Doçent Doktor Mehmet Metin’dir. Gelir misin dayı? dedi. Sen istiyorsan geliyorum dedim. Metin Bey’le tanışmak benim için mutluluk vericiydi ama Uğur Ateş’le tanışmak ayrı bir keyifti. Hocam “ Kitabı elime aldım, baktım kafama hiç uymuyor attım kitabı çocukları kendime göre yetiştirdim” diyor. Sonra “Biri avukat oldu diğeri iktisatçı, demek senin kitap yanlış” dedi. Demin kızına telefon açtık konuştuk anlaştık demek ki çok iyi yetiştirmiş. Kitapları geri alacam kitapçılardan yakacağım hepsini.” Diye aralarında geçen diyaloğu anlatınca da yemeğe katılan herkesi kırdı geçirdi.
 
 

Uğur Ateş Cüceloğlu’nun yanına oturursa!!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet