Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Festival Etkinlikleri Karma Resim Ve Heykel Sergisiyle Başladı

MKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan karma resim ve heykel sergisine ilçemiz öğretmenleri Sinem Çimen Al

Gündem   A+a-

 
Festival Etkinlikleri Karma Resim Ve Heykel Sergisiyle Başladı
 
19 Aralık Milli Mücadele’de İlk Kurşunun atılışının 94. yıl dönümü kutlamaları ve İlk Kurşun 1. Uluslararası Dörtyol Kültür, Sanat ve Turunçgil Festivali dün Atatürk parkı içerisinde Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve Dörtyol Turunçgil Üreticileri Birlik Başkanı Mevlüt Coşkun tarafından karma resim ve heykel sergisinin açılması ile başladı.
Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan karma resim ve heykel sergisine ilçemiz öğretmenleri Sinem Çimen Altıparmak ve Mehmet Altıparmak’da yaptıkları yağlı boya eserlerle katıldılar.
Sinem Çimen Altıparmak ve Mehmet Altıparmak Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin ve Dörtyol Turunçgil Üreticileri Birlik Başkanı Mevlüt Coşkun’a sergiye katılan eserler hakkında ayrı ayrı bilgiler verirken; “Sergimizde toplam 55 eser yer almakta. Bunların bazıları sanat dehası kabul edilen büyük sanatçıların eserlerinin bire bir kopyası olmakla beraber Mustafa Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri ve öğrencilerinin de özgün eserlerini içermekte. Sergimiz festival boyunca ziyarete açık kalacak.” dediler.
 
 
Sedat İSKENDEROĞLU/DÖRTYOL (Hatay)
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş