Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Önal’’ Verilen Haksız İki Penaltı Direncimizi Kırdı ‘R

Haftasonu Oynanan evinde ağırladığı Altay Spor'a 4-1 mağlup olan İDÇ Spor sözcüsü AV. Cihan Önal,maçta haksız 2 penaltı verildiğini söyledi.

Spor   A+a-

 
Önal’’ Verilen Haksız İki Penaltı Direncimizi Kırdı ‘’
Hafta sonu İskenderun 5 temmuz stadında yapılan karşılaşmada İskenderun Demir Çelik Spor’un Altay karşısında aldığı yenilgi kentte üzüntü ile karşılanırken kulüp sözcüsü Cihan Önal , ‘’verilen haksız iki penaltı direncimizi kırdı ‘’. Dedi
Haftalık olağan toplantısı gerçekleştiren spor toto 2.lig beyaz grubu takımlarından İskenderun Demir Çelik spor sözcüsü Avukat Cihan Önal ,’’ Altay karşısında ilk yarıda iyi futbol sergileyerek devreyi 1-0 önde kapattık. İkinci yarının başlarında sayısız gol fırsatlarından yararlanamadık . Daha sonra hakemin verdiği haksız iki penaltı kararı direncimizi kırmıştır. Ardı ardına gelen gollerde sahadan 4-1 yenilgiyle ayrıldık. Bu yenilgi camiamızı büyük üzüntü yaratmıştır.
Centilmenlik içerisinde geçen karşılaşmanın ardından sahadan üç puanla ayrılan Altay’lı futbolcu ve yöneticilerini kutluyoruz. Artık bu karşılaşma geride kalmıştır. Önümüzdeki hafta deplasmanda Alanya Spor ile karşılaşacağız. Aldığımız yenilgiyi Alanya maçında telafi etmeyi hedeflemekteyiz ‘’ . dedi
Bu arada İskenderun Demir Çelik spor , Hafta Sonu oynayacağı Alanya maçı hazırlıklarını Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu nezaretinde İsdemir tesislerinde sürdürüyor.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar