Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Hassa’da Yerli Malı Etkinliği

Hassa’da Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Gündem   A+a-

 
Hassa’da Yerli Malı Etkinliği
 
Hassa’da Yerli Malı Haftası çeşitli etkinliklerle çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye’de ve bütün okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası Hassa’daki okullarda çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor.
“Tutum,Yatırım ve Türk Malları haftası olarak kutlanan bu haftada;öğrencilere tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi anlatılır. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi koruması ve kullanması teşvik edilir.
Hassa Akbez ilk okulu’n da yapılan Yerli Malı kutlamalarında;öğrencilerin getirdikleri yöresel yemekler ve ürünler öğretmenler ve öğrenciler tarafından tüketildi.
Öğrencilerle beraber yerli malı kutlamalarına katılan Akbez Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel yaptığı açıklamada;
“Bugün öğrencilik günlerimi tekrar yaşıyorum.İster istemez insan ,öğrenci olmayı tekrar istiyor.Çünkü öğrenci demek,neşe demek, mutluluk demek.Şimdi sormak istiyorum,kimler mutlu ve neşeli bir hayat sürdürmeyi istemez?Dostlarımıza, bütün iyi dileklerimizin sonunda” mutlu ve neşeli yıllar” dilemiyor muyuz?Elbette diliyoruz.İşte hayatın ve mutluluğun adresi burada,çocukça yaşamakta. Kısa bir süre de olsa çocuklarımızla beraber olmak ,onların,neşe dolu dünyalarında gezinmek, bana huzur verdi,beni mutlu kıldı. dedi.
Okulu'nda gerçekleştirilen kutlamalar kapsamında, öğretmenler tarafından ,öğrencilere, tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi anlatıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar