Skip Navigation Links

Prime Mall’da “Çakallarla Dans” Rüzgarı Esti

Prime Development şirketinin 2 başarılı projesi olan Prime Mall İskenderun ve Prime Mall Antakya düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile büyük-küçük h

Magazin   A+a-

 
Prime Mall’da “Çakallarla Dans” Rüzgarı Esti
 
Prime Development şirketinin 2 başarılı projesi olan Prime Mall İskenderun ve Prime Mall Antakya düzenlediği etkinlik ve kampanyalar ile büyük-küçük herkesin gözde buluşma merkezi olmaya devam ediyor.
7 Aralık’ta vizyona giren“Çakallarla Dans-2” filminin yönetmeni Murat Şeker, senaristi Ali Tanrıverdi ve film oyuncularından Murat Kahraman ile Timur Acar Prime Mall’da düzenlenen imza ve söyleşi gününde İskenderun ve Antakya’daki hayranlarıyla buluştu.
Sohbet ortamında süren söyleşi renkli görüntülere sahne olurken, genç yaşlı herkes hayranı oldukları filmin ekibinden imza almak için birbiriyle yarıştılar. Filmde “Hastasıyız Dede” repliği ile fenomen haline gelen Timur Acar’ın hayranlarının isteği üzerine “Hastayız Dede” diye haykırması da görülmeye değerdi.
Açıldığı günden bu yana hem Prime Mall İskenderun hemde Prime Mall Antakya gerçekleştirdiği etkinlikler ile bölgenin ilk adresi olmaya devam ediyor.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet