Skip Navigation Links

İskenderun Basınının Recep Babası Vefat Etti!

Uzun yıllar Güneş, Anadolu Ajansı, Hürriyet ve TRT muhabirliği, yerel Gün Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü yapan, İstikbal Gazetesi sahibi Recep Uygur V

Gündem   A+a-

Uzun yıllar Güneş, Anadolu Ajansı, Hürriyet ve TRT muhabirliği, yerel Gün Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü yapan, İstikbal Gazetesi sahibi, İskenderun basınının (Recep Babası) Recep Uygur, Mersin’de yaşama veda etti. Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı, Gün Gazetesi Sahibi Sami Uygur’un kardeşi, haftalık yerel İstikbal Gazetesi sahibi Recep Uygur 2005 yılı şubat ayında geçirdiği beyin kanaması rahatsızlığı sonrası sağ tarafında oluşan kısmi felçle yatağa düşmüştü. Uzun bir süredir ilaç ve fizik terapi tedavisi gören, ancak sağ tarafı tutmayan ve konuşma güçlüğü çeken Recep Uygur kızının eğitimi için Mersin’e yerleşmişti. Kısmi felç durumu devam eden, kalp rahatsızlığı da bulunan Recep Uygur bir süre önce birkaç kez hastanede yoğun bakıma alınmış, son olarak durumu kötüleşmesi nedeniyle bir kez daha Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Recep Uygur 59 yaşında yaşama veda ederek tüm sevenlerini yasa boğdu. Uygur’un cenazesi yarın sabah Mersin Devlet Hastanesi’nden ailesi tarafından alınarak Mezitli Camiinde öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Mezidli’de toprağa verileceği öğrenildi.
İskenderun'da bulunan aile fertleri de Mersin Mezitli'deki cenazeye katılacağından 18 Aralık Salı günü Kurtuluş Mahallesi 72 Sokak no 18’deki Anne evinde taziyeleri kabul edeceği bildirildi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Mehmet Baskaya 19 Aralık 2012 Çarşamba
ALLAH GANI GANI RAHMET EYLESIN RECEP KARDESIMI.SAMI ABI BASIN SAGOLSUN,ALLAH GERIDE KALANLARA SAGLIKLI UZUN OMUR VERSIN.SAYGILARIMLA.
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet