Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Güçlü sesi ile hayranlarını büyüledi!

Mirandos Türkü Barı’nın, İskenderunlu hayranları ile buluşturduğu Özgün Müziğin Duayeni Suavi’nin 3 saat ara vermeden ortaya koyduğu canlı

Magazin   A+a-

 
 
Güçlü sesi ile hayranlarını büyüledi
 
Mirandos Türkü Barı’nın, İskenderunlu hayranları ile buluşturduğu Özgün Müziğin Duayeni Suavi’nin 3 saat ara vermeden ortaya koyduğu canlı performans göz doldurdu. Konser sonunda ayakta alkışlanan Suavi, “Acını önünde eğilmedim ama sizlerin önünde eğiliyorum” dedi.
Karaağaç’ta bulunan ve birçok sevilen sanatçıları bu bölgenin insanı ile buluşturan Mirandos Türkü Barı, geçtiğimiz günlerde de Özgün Müziğin Duayeni Suavi’yi sevenleri ile buluşturdu. Nezih ve coşkulu bir ortamda gerçekleşen konserde Suavi, hayranlarının isteklerine de konserinde yer verdi. Konser esnasında söylediği türkülerin kimler ve ne için yazıldığı hakkında bilgilerde veren Suavi, Sivas olaylarına tanıklık etiğini ifade ederek, “Cumhurbaşkanının Sivas gerçeğini araştırmak için verdiği talimat tipik dezenformasyondan başka bir şey değildir. Sivas’ta 27 aydını yitirdim. Onların yerine kimi koyacağımı bilmiyorum. Bir daha bu olayların yaşanmaması dileğiyle; ülkede barış, özgürlük, diyalogların artmasını diliyorum. Kimsenin dinine karışmadığı bir ortam yaşatmak için bir kavga veriyorum. Bu kavga benim kavgamdır” derken, İskenderun’dan bir barış güvercini uçurduğunu da söyledi.
Hiç ara vermeden 3 saat sürdürdüğü canlı müzik performansı ile hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Suavi, konser sonunda ayakta alkışlanırken, “Acını önünde eğilmedim ama sizlerin önünde eğiliyorum. Ben sahnede seyircilerimden uzak olmayı değil, onlarla iç içe olmayı onlarla diyalog içerisinde olmayı seviyorum” dedi. Daha sonrada hayranları Suavi ile hatıra fotoğrafı çekilebilmek için bir birleri ile yarıştılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş