Skip Navigation Links

Başkan Savaş’ın Bu Haftaki Durağı Çatbaşı Köyü

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantılarına Devam Ediyor

Gündem   A+a-

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Toplantılarına Devam Ediyor
Başkan Savaş’ın Bu Haftaki Durağı Çatbaşı Köyü

Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına devam ediyor.
Başkan Savaş, birlik, beraberlik ve dayanışma toplantıları çerçevesinde Yayladağ İlçesi Çatbaşı Köyü’nü ziyaret etti.
Yayladağ İlçesi Çatbaşı Köyü Muhtarı Kemal Karsanbay ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş, Şenköy Belediye Başkanı Mustafa Sayın, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Çatbaşı Köyü sakinleri katıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yayladağ İlçesi Çatbaşı Köyü Muhtarı Kemal Karsanbay, köy hakkında Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş'a çeşitli bilgiler verdi. Yapılan ziyaretten dolayı Belediye Başkanı Savaş ve beraberindeki heyete teşekkür eden Muhtar Karsanbay, “Kim neye oy verirse versin, önemli değil. Önemli olan birlik ve beraberliğimizdir. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Uzak komşularımız olsun, yakın komşularımız olsun birlik içinde yaşamaya devam edeceğiz. Huzurumuzu kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Sayın Başkanımızın böyle güzel ve anlamlı gezilere önderlik yapmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.
Şenköy Belediye Başkanı Mustafa Sayın da toplantıda yaptığı konuşmada, bu birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarına özen gösterilmesinin kendisini son derece mutlu ettiğini ifade etti.
Başkan Savaş'ta, birlik ve beraberlik toplantılarına 19 ay önce başlanıldığını ifade ederek, “İlimiz genelinde yer ve mekân gözetmeksizin birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesi adına bu tür toplantılara iştirak ediyoruz. Bu maksatla bizleri buraya davet etmenizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İlimizde birliğin, dirliğin sürmesi hepimize büyük fayda sağlayacaktır. İlimizin huzurlu ortamda bulunması ve insanlarımızın rahat yaşam sürmesi bir arada barış içinde yaşamamıza neden olmaktadır. Bu birlikteliğimiz gelecek nesillere örnek olmalıdır. Torunlarımıza bırakacağımız en güzel miraslardan biri de budur. Belediye Başkanlarımızla, muhtarlarımızla, siyasi parti yöneticilerimizle, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimizle hemen hemen her ortamda bir araya geliyor, bu tür dayanışma ve kaynaşma buluşmaları düzenliyoruz” dedi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet