Skip Navigation Links

AK Parti Kadın Kolları aşure dağıttı

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı kadın kolları üyeleri, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Başkan Gül Nalcı önderliğindeki kadın kolları üyeleri va

Gündem   A+a-

AK Parti Kadın Kolları aşure dağıttı
 
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı kadın kolları üyeleri, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Başkan Gül Nalcı önderliğindeki kadın kolları üyeleri vatandaşlara ve partililere aşure dağıttılar. AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’ndaki aşure dağıtımına AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, AK Parti Hatay eski Milletvekillerinden Mehmet Soydan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı, kadın kolları üyeleri, partililer ve yoğun halk topluluğu katıldı. Özenle pişirilen aşureleri partililer ve vatandaşlar afiyetle yedi. AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, aşure ayının öneminden bahsederek, bu etkinlikte emeği geçen başta Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı olmak üzere tüm bayanlara teşekkür etti.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı Muharrem ayı münasebetiyle böyle bir etkinliği düzenlemekten büyük mutluluk ve gurur duyduklarını belirtti. Başkan Nalcı, birlikteliği simgeleyen bu tür aktivitelerin her zaman devam edeceğini ifade etti.
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet