Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Minibüs Garajına asfalt yama yapıldı

İskenderun şehir içi ve belde minibüs garajının içindeki tümsekler ve parçalanmış asfalt Kamu Ulaşım Müdürü Cuma Karakaş'ın yoğun gayretleri ve Fen İş

Gündem   A+a-

asfaltt b.jpg" alt="" />
 
Minibüs Garajına asfalt yama yapıldı
 
İskenderun şehir içi ve belde minibüs garajının içindeki tümsekler ve parçalanmış asfalt Kamu Ulaşım Müdürü Cuma Karakaş’ın yoğun gayretleri ve Fen İşleri Müdürlüğünün iş birliğiyle önemli ölçüde asfalt yama ile kapatıldı ve onarıldı.
Şehir içi minibüsler için daha rahat manevra ve hareket alanı sağlayan asfalt yaması aynı zamanda şehir içi minibüs garajının daha güzel bir görünüme kavuşmasına neden oldu. Kamu Ulaşım Müdürü Cuma Karakaş bir süredir dolmuş sürücülerine sıkıntılı anlar yaşatan tümsek ve çukurlar için harekete geçti. Kışın yağmur suyuyla dolan söz konusu çukurlar, çoğu zaman dolmuş sürücülerini de yanıltıp, minibüs ve midibüslerin tümseğe düşmelerine neden oluyordu. Şehir içi ve belde minibüslerinin ilk ve son durağı olan garaj alanı tamamen asfaltla kaplanıncaya kadar mevcut çukur ve tümseklerin doldurulması, sürücüler tarafından da memnuniyetle karşılandı. Bazı dolmuş sürücüleri hem Kamu Ulaşım Müdürü Karakaş’a hem de İskenderun Belediyesi yetkililerine teşekkür ederek yapılması şart olan asfalt onarımı için memnuniyet ifade ettiler.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar