Skip Navigation Links

Net Haddecilik’ten AK Parti’ye İade-i Ziyaret

Net Haddecilik Ak Parti teşkilatını ziyaret etti.

Gündem   A+a-


 
Net Haddecilik’ten AK Parti’ye İade-i Ziyaret
 
Hatay’ın Payas ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren demir-çelik sektörünün öncü şirketlerinden Net Haddecilik ortakları Mahmut Kirmit ile Ali Kirmit, bir süre önce kendilerini İskenderun ilçe teşkilatı yönetimiyle birlikte fabrikada ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İlçe Başkanı Uğur Feriz’e iade-i ziyarette bulundular.
AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen ziyarette bölge ekonomisi ve Net Haddecilik’in hedefleri konuşuldu.
Demir piyasasının durağan bir seyirde izlediğini belirten Net Haddecilik Ortağı Mahmut Kirmit, inşaat sektöründeki daralmaya rağmen üretilen demirin satışının hızlı olduğunu ve ileriki aylarda kentsel dönüşüm hareketiyle birlikte demir piyasasında hareketlenme beklediklerini söyledi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bölgedeki ekonomik gelişmelere dikkat çekerken, bir yanı ağır sanayi diğer yanı Arsuz’un ilçe olmasıyla birlikte turizm hedeflerinden bahsetti.
Bölgeyi bir bütün olarak görerek, eşit bir paylaşımla hizmet akışını sağladıklarına dikkat çeken Orhan Karasayar, ağır sanayi yatırımlarının hızla devam ettiği bölgede, Arsuz ilçesinde turizmiyle bir cazibe merkezi oluşturmak için çalışmalarını sürdüreceklerine vurgu yaptı.
 
 

Net Haddecilik’ten AK Parti’ye İade-i Ziyaret videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet