Skip Navigation Links

Nice Yıllara İskenderun Gazetesi

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreter Yardımcısı, 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org Haber Portalı Sahibi ve Yazı İşleri

Gündem   A+a-



 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreter Yardımcısı, 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org Haber Portalı Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı ve Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, 65’nci yılını kutlayan İskenderun’un ilk günlük gazetesi İskenderun Gazetesi’ne kutlama ziyaretinde bulundular.
İskenderun Gazetesi Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve yayın kurulunu tebrik eden Gökpınar ve Uygun, dik duruşları ve başarılı çizgileri nedeniyle başarılı uzun yıllar dilediler.
Ziyarette konuşan Gökhan Gökpınar şöyle dedi:
 
“İskenderun’un ilk günlük gazetesi, İskenderun Gazetesinin 65. yıl dönümü nedeniyle kutlama ziyaretimize geldik. İskenderun gazetesinin bugüne kadar ki çizgisi, yayın politikası ve İskenderun bölgesine kattıklarıyla çok önemli bir yayın organımız. Daha uzun yıllar daha başarılı, bol kazançlı yayın hayatlarını sürdürmelerini diliyoruz. Torunlarına aktaracak çok önemli bir miras olaraktan, umudumuz bu mirasın torunlarına aktarılmasıdır.”
 
Sabahattin Uygun da açıklamasında, “ 65 Yıl uzun bir süre, bu süre içerisinde dik duruşuyla, tarafsız duruşuyla, bugünlere geldiğinden dolayı gazetesinin 65. yıl dönümü kutluyor, ekibine ve kendilerinin başarılarını diliyorum. “ dedi.
 
Rızkullah Terbiyeli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek duygularını şöyle özetledi: “Anadolu’da bir gazeteyi 65 yıl içerisinde hayatta tutmak, çok cefa ve eziyet etmek isteyen bir durumdu, bunların yanında birde maddi sıkıntısı vardır. Bugün Anadolu gazeteleri çok sıkıntılı anlar yaşamaktadır. Önümüzde ki günlerde ilanlarının da kesileceği varsayılırsa, Anadolu basınını bitirme safhasına gidilecek. Bu büyük bir üzüntüdür, halkın haber alma özgürlüğüne kısıtlama gelmesi demektir. Tahmin ediyorum bizim derneklerimiz, odalarımız ve basın camiası hükümetle diyaloga girip bunun önlemini alması gerekiyor. Anadolu’da gazetelerin yayımlanması için illa ki ilanlarla beslenmesi gerekiyor. Halkın bilgilendirilmesi için gazetelerin ayakta durması lazım, bu bilgi akışını sağlamak için Yerel Gazetelerin ayakta durması lazım, maddi ve manevi destek alması lazımdır.”
 



İskenderun Gazetesi 65. Yıl Dönümü 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet