Skip Navigation Links

Açıkalın Ve Yönetimi Mazbata Aldı

Hatay Barosu başkanlığına yeniden seçilen Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mazbatalarını törenle aldı.

Açıkalın Ve Yönetimi Mazbata Aldı

Gündem   A+a-

 
Hatay Barosu başkanlığına yeniden seçilen Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte mazbatalarını törenle aldı.

Hatay Adliyesi’nde düzenlenen törende Baro Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın ile Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Denetleme Kurulu ve TBB Delegelerine mazbatalarını meslek üstadı Av. İlmittin Boz takdim etti. Törende mazbataların yanısıra önceki dönem yönetim kurulu üyeleri Av. Ali Bilgin, Av. Osman Taşçı, Av. Selçuk Polat, Disiplin Kurulu üyeleri Av. Mehmet Saruhan ve Av. Emine Kalkan’a da teşekkür plaketi takdim edildi.

AÇIKALIN: MÜCADELENİN HER SAFINDA YER ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ
 
Hatay Barosu Başkanı Av. Hüseyin Cihat Açıkalın, yeni seçilen yönetimi ile birlikte başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceklerini belirtirken, “Sosyal baroculuk ilkesi gereği tüm kurum ve kuruluşlar ile saygı sınırları çerçevesinde geliştirdiğimiz iyi ilişkiler ile Baronun saygınlığını arttırmaya, emek ve Demokrasi güçleri ile birlikte, halk ile yan yana haklı mücadelenin her safında yer almaya devam edeceğiz.
 
Bizler biliyoruz ki Avukat yalnız savunduğu kişinin değil, tüm toplumun güvencesidir. Şeffaf ve denetlenebilir bir şekilde emanetinize fazlası ile sahip çıktığımızı, Hukuka, evrensel insan haklarına inanan her biri birbirinden değerli meslektaşlarımız ile sosyal adalet, Barış ve kalıcı  demokrasi mücadelesinde bulunmanın haklı onuruna erişebildiğimiz için mutlu olduğumuzu, umudu ve sevgiyi büyütmeye devam edeceğimizi belirtmek isteriz” dedi.

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet