Skip Navigation Links

Polislerden Engellilere Engelsiz Jest

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, iki güzel etkinliğe damgasını

Gündem   A+a-

 
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, iki güzel etkinliğe damgasını vurdu.
İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk ÇOLAK ve beraberindeki polis memurları İskenderun Engelliler Derneği ve engelli öğrencilere eğitim veren İskenderun Özel Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören hafif zihinsel engelli çocukları ziyaret ederek çocuklara pasta ve meyve suyu ikram ettiler ve onların yalnız olmadıklarını gösterip gönüllerini kazandılar. Zihinsel engelli çocukları polis araçları ile PrimeMall AVM içerisinde bulunan oyun salonuna götürerek doyasıya eğlendirdiler. Gönüllerince eğlenen çocuklara ayriyeten yemek ziyafeti de verildi.
İskenderun Polisinin yaptığı ikinci etkinlik ise, İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Bürosu Amiri Ahmet PÜRMÜSLÜ ve polis memurları tarafından İskenderun ilçesinde yaşayan engelli vatandaşlara yönelikti.
 
Etkinlikte ilk önce İskenderun Engelliler Spor Kulübü’nde pasta kesildi. Daha sonra PrimeMall alışveriş merkezindeki bowling salonunda, engelliler ve polislerden oluşan karma takımlar arasında kıyasıya bir turnuva yapıldı. Engelli vatandaşların yüzlerinde büyük sevinç ifadeleri okunuyordu.
 
Turnuva sonunda derece yapan takımlara ödüller ve hediyeler verildi. Toplum Destekli Polislerin yardımıyla engelli vatandaşlar alışveriş merkezinden ayrılıp gidecekleri yerlere servisle bırakıldı.
 
Ayrıca Güvenlik Büro Amirliği polisleri, bir engelli vatandaşın daha tekerlekli sandalye kazanması için topladıkları mavi kapakları İskenderun Engelliler Derneğine bağışladılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet