Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Şandır’dan Sürpriz Kaçak Organizasyonu!!!

Belediye Meclis Üyesi Garip Şandır’ın organize ettiği öğrenilen Envitec ve Çankaya mezarlığı gezisinde kafa karıştıran sonuçlar çıktı.

Gündem   A+a-

 
Şandır’dan Sürpriz Kaçak Organizasyonu!!!
 
İskenderun Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Garip Şandır’ın organize ettiği öğrenilen Envitec ve Çankaya mezarlığı gezisinde kafa karıştıran sonuçlar çıktı.
MHP’li Garip Şandır ve Yusuf Deveci, AK Parti’li Ahmet Dönmez, CHP’li Ali Çıtanak, Mesut Yüksekbaş ve Mustafa Özen ile Bağımsız Ercüment Kimyon’un gezisinde Envitec’in tesis çalışmaları beğeni toplarken, garajda belediye tarafından tahsis edildiği öğrenilen presleme ve paketleme alanı ile ilgili sıkıntılar olduğu ileri sürüldü.
İşin Envitec tesis bölümü incelemesinin ardından Çankaya Mezarlığı’nda yapılan incelemelerde bulunan elektrik panosunun sayaça bağlı olmadığı iddia edilirken, olayın aslında böyle olmadığı 8. Gün Haber’in yaptığı araştırmada ortaya çıktı.
Elektrik kullanımı için Çankaya Mezarlığı’ndan hat çeken Envitec’in elektrik panosunun 20 metre ilerisinde elektrik ara sayacı olduğu öğrenildi.
Ayrıca İskenderun Belediyesi Garajı’nda Envitec’e tahsis edilen presleme ve paketleme alanında kullanılan elektrik ile ilgili Envitec’in hak edişinden 20 bin TL kesinti yapıldığı edinilen bilgiler arasında yer aldı.
Böylece açık aramak için incelemelerde bulunan meclis üyelerinin elinde işe yarar hiçbir sonuç kalmamış oldu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar