Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mullaoğlundan İGCye Buruk Ziyaret..

Şehit cenazesi ardından gerçekleşen ziyaret buruk ve keyifsiz olunca sohbet de terörün geldiği son nokta üzerine yoğunlaştı.

Gündem   A+a-


Mullaoğlu’ndan İGC’ye Buruk Ziyaret..
CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, Hatay İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Doğan, İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ettiler.
Şehit Jandarma Astsubay İlker Düzova için düzenlenen törenin ardından İGC’ye geçen CHP heyetinin gündeminde doğal olarak AK Parti Hükümetinin dış politikası ve terör oldu.
Şehit cenazesi ardından gerçekleşen ziyaret buruk ve keyifsiz olunca sohbet de terörün geldiği son nokta üzerine yoğunlaştı.
CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, “Bugün vatan evladımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz, maalesef AKP hükümetinin Orta Doğu’da izlediği politikalar sonucu hergün şehit cenazeleriyle karşı karşıya kalmış bulunmanın dayanılmaz ağırlığını hissediyoruz yüreklerimizde. Sürekli barış diye haykırdınız, bizler de sürekli barış diye haykırdık. Tam da bu zamanda Atatürk’ün “Yurtta Sulh, Cihanda Sulh” ilkesi sürekli aklımızda ve yüreklerimizde yankılanıyor. Daha kendi yurdumuzda barışı sağlayamazken, başka ülkelerle adeta fiili bir savaş açmış durumunu anlamak mümkün değil. Hükümet öyle bir noktadaki kendi topraklarına NATO’nun toprakları diyen, kendi topraklarına yabancı bir hükümet, Atatürk devrim ve düşüncelerini kesinlikle anlamamış, benimsememiş bir hükümetle karşı karşıyayız.” Dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş