Skip Navigation Links

Biz bir Aileyiz

MMK Metalurji İnsan Kaynakları ve İdari İşler direktörü Kahraman Rakhmanov ,'Biz bir aileyiz.

Gündem   A+a-

 
Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesinin yeni yönetimini ziyaret eden MMK Metalurji İnsan Kaynakları Ve İdari İşler Direktörü Kahraman Rakhmanov:
"Biz bir Aileyiz"
MMK Metalurji İnsan Kaynakları ve İdari İşler direktörü Kahraman Rakhmanov ile Personel ve İdari İşler Müdür Yardımcısı Bülent TUNCEL, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şubesinin yeni yönetimini ziyaret etti. İskenderun Şube Başkanı Metin ÖNDE, Yöneticiler Hacı GÖNÜL, Tuncay AVCI, Musa OKÇU ile Murat KAYIŞ'ın da bulunduğu ziyaret dostluk havası içerisinde geçti.
Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin ÖNDE, "MMK Türkiye ve bölgemiz için önemli bir fabrikadır.Bu fabrika bizimdir.sıkıntılı günleri hep birlikte aşarak çözüm yollarını birlikte bulacağız.Bize mal olmuş bu fabrikayı biran önce tam kapasite çalışmasını sağlayarak çözümlere katkı sağlayacağız" dedi.
MMK Metalurji İnsan Kaynakları ve İdari İşler direktörü Kahraman Rakhmanov ,"Biz bir aileyiz.Çelik-İş Sendikasının İskenderun Şubesinin yeni yönetimini tebrik ediyoruz.Sıkıntılı günlerin çözümünde Sendika Yönetiminin çözümcü yollarına her zaman ihtiyaç duyduk.Fabrikayı Çelik-İş ailesiyle birlikte yeniden tam kapasiteyle çalıştırmaktan mutlu olacağız dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet