Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun halkı taşın altına elini koymalı!

İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması yaptılar.

Gündem   A+a-



İskenderunspor’un içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için sadece işadamlarının suçlanmasının haksızlık olduğuna vurgu yapan Başkan Sedat Uysal:
İskenderun halkı taşın altına elini koymalı!
İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması yaptılar.
Geçtiğimiz günlerde İskenderunspor Teknik Direktörlüğü görevinden istifa eden Can Güven’in yerine geçen Ali Gülmez ve İskenderunspor yönetimiyle birlikte basın karşısına çıkan Uysal, İskenderun halkının artık ellerini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.
Her fırsatta şeffaf bir yönetim sergilediklerini dile getiren İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal, Geçtiğimiz 3 sezonun borçlarının daha yeni yeni ödenmeye başlamasına vurgu yaptı.
Uysal yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Geçtiğimiz haftalarda yaşadığımız çalkantılı günlerden sonra bir açıklama yapma gereksinimi duyduk. Bu süreçte Can Güven hocamız istifasını verdi. 3 sezon önce herkesin özverili bir şekilde çalışması sonucu tekrar İskenderunspor’u profesyonel lige çıkmasında Can hocanın çok büyük emekleri vardı. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bugünden itibaren de yine bu bayrağı şehrimizden tanıdığımız, Ali Gülmez hocamız bayrağı devralıyor. Yönetim olarak hep birlikte hocamıza ve takımımıza destek vermeye devam edeceğiz.”
“İskenderun Halkı Takıma Sahip Çıkmalı”
İskenderunspor Kulüp Başkanı Sedat Uysal açıklamasının devamında “Geçen sezon Mayıs ayında sezon biter bitmez bir açıklama yapmıştık. Net bir şekilde bu kulübün bütün borçlarını açıkladık. Bizim bölgemizde hiçbir kulübün yapmadığını yaptık. Kulübün gelirlerini açtık nereye ne harcandığını söyledik. Tam 3 sezonda yapılmış ortalama 1 Milyon 400bin kadar bir borcun olduğunu açıklamıştık. Bugün bu borç 800-900 bin liraya düştü. Herkesin merak ettiği bir şeyi daha açıklayacağım. Bu sezon ki 21 kişilik yönetimimiz, geçmiş sezon ile birlikte sezon başından bu yana kulübe en çok finansmanı sağlamış bir yönetimdir. Bir yandan borç ödüyoruz biryandan da mevcut sezonu ilerletmeye çalışıyoruz. Spor toto ve iddia gelirleri konuşuluyor, bize 183 bin lira Futbol Federasyonundan hak edişimiz, 244 Bin lira Süper Totodan hak edişimiz oldu. Bunun toplamı 427 bin lira civarıdır. Biz bu paraları kasamızda göremedik. Kulübün borçları var bu borçlar ödenmediği sürece takımın sağlıklı bir şekilde ilerlemesi mümkün değil. Hacizlerin karşısında kimse duramaz sonuçta kamu alacağıdır. Bu alacaklar kasamıza girmeden kamu kurumları tarafından kasamıza girmeden tahsis edildi. Yönetim kurulu olarakta 575 bin lira katkı sağladı. 25 Haziran’dan bu güne 1 Milyon civarı gelirimiz oldu, bunun yarısını geçmiş dönemde ki borçları ödedik. Futbolculara 300bin liraya yakın bir para ödedik. Biz biryandan 3 sezonda yapılmış borcu kapatmak durumundayız diğer yandan da sezonu yürütme çabasındayız. Kombine karşılığı kulübe katkı sağlayalım dedik, geçtiğimiz senelerde ki bedelin daha düşüğüne maalesef buradan bir gelirde elde edemedik. Kime gitseniz “İskenderunspor’u ben mi kurtacağım?” diyor. Dolayısıyla halkın burada hiç günahı yok mu? Bu statta 200-300 kişiye oynamak bu kulübe yakışmıyor. Bu kulübü bir yerlere getirmek adına herkes elini taşın altına koymalı.” dedi
 
 
 

İskenderun halkı taşın altına elini koymalı! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
bestemi kekova 28 Kasım 2012 Çarşamba
bu takım iskenderunun takımı değilki, kartal sporun devamı, ne diyeki taşın altına koyacagız, elimizgider be, öyle yağma yok
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş