Skip Navigation Links

Başkan Savaş İskenderun'a Çıkartma Yaptı

Antakya Belediye Başkanı Savaş, İskenderun Türkmen Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Diler’i ziyaret etti.

Gündem   A+a-

 
Antakya Belediye Başkanı Savaş, İskenderun Türkmen Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Diler’i ziyaret etti.
Antakya Belediye Başkanı Lütfi Savaş, Hatay’ın Büyükşehir olması ile birlikte köylere daha fazla hizmet gideceğini belirtti. Savaş, İskenderun Türkmen Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler’i ziyaret etti. Savaş, Hatay’ın Büyükşehir olması ile birlikte hükümetten daha fazla katkı alacağını belirterek,”Hatay’ın sınırının büyükşehir olması ayrıca sevindirici husustur. En ücra köylere kadar daha fazla hizmet gidecek. İmar ve ulaşımın tek elden yürütülmesi, çarpık kentleşmenin önlenmesi, köylerin modern hale gelmesi büyükşehirle sağlanacaktır” dedi. Savaş,” Bu yasayla köylere, beldelere daha fazla hizmet gidecek. Kamu kaynakları verimli kullanılacak. Yasayla bölünmeyi bırakın demokrasinin bu ülkenin kılcan damarlarına kadar inmesi sağlanacak. Aynı zamanda en fazla elde ettiğimiz kazanımlardan bir tanesi plan bütünlüğü açısından şehrin tek bir elden planlanmasına sağlanacak. Kaynaklar artacak” şeklinde konuştu.Diler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,”Köylülerimiz bu yasadan dolayı bazı olumsuz düşüncelere sahiptir. Bu yasanın getirileri ve götürüleri halka tam anlamı ile anlatılmalıdır. Kafalardaki soru işaretleri giderilirse çok iyi olur. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyoruz”dedi. Yapılan konuşmaların ardından fikir alışverişinde bulunuldu.
 
 

 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet