Skip Navigation Links

Payas Belediye Spor Namağlup Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Payas Belediye spor 1975 spor kulübü başkanı Mehmet Ay, futbol ve voleybolda namaglûp yollarına devam ettikle

Gündem   A+a-

 
44 Malatya Spor: 1 - Payas Belediye Spor 1975: 1
 
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Payas Belediye spor 1975 spor kulübü başkanı Mehmet Ay, futbol ve voleybolda namaglûp yollarına devam ettiklerini belirtti.
Ay, gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasman da karşılaştıkları 44 Malatya spor ile 1-1 berabere kaldıklarını belirtti.
Ay, grupta namaglûp liderliklerini sürdürdüklerini belirterek,”Deplasmanda grubumuzun etkili takımlarından biri olan 44 Malatya spor maçından 1 puan aldığımız için mutluyuz. Maçta zevkli bir mücadele içinde geçti.Maçta galipte gelebilirdik.Birkaç net pozisyonu değerlendiremedik.Şimdi önümüzde ki maçlara bakacağız” dedi.
Ay,”Türkiye Voleybol Erkekler 3.Ligi C grubunda da namaglûp lideriz. Kendi sahamızda oynadığımız Esenlik Malatya Belediyesporu 3-0 periyotlar halinde yenmeyi başardık. Şunda 9 puan lider durumdayız. Burada ki hedefimiz 2.Lige çıkmaktır. Gelecek hafta deplasmanda İnönü Üniversitesi ile karşılaşacağız” şeklinde konuştu.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet