Skip Navigation Links

İskenderun'u AK Parti İktidarıyla Buluşturacağız!

Uğur Feriz Verdi Veriştirdi.. İskenderun Belediyesi'nden başlayan Feriz, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül'ün iddialarına verdiği yanıtla bitird

Gündem   A+a-


Uğur Feriz Verdi Veriştirdi.. İskenderun Belediyesi’nden başlayan Feriz, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül’ün iddialarına verdiği yanıtla bitirdi…
 
 
Göreve geldiği ilk günden beri hiç durmadan çalışarak, İskenderun’da Ak Parti’yi 2014’te ki yerel seçime hazırlayan ve hedefinin İskenderun Belediyesi olduğunu her yerde dile getiren Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, Petek Cafe’de basınla bir araya gelerek basının sorularını cevapladı.
 
Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, amaçlarının İskenderun belediyesini iktidarla buluşturmak olduğunu söyleyerek, “Geri sayım başladı hedef İskenderun Belediyesi, tarih Mart 2014 biz hazırız, ya İskenderun hazır mı diyoruz? İskenderun’u hazırlamanın çalışmalarına başladık. Şuanda 28 mahallemizde ilçe teşkilat örgütlerimizi tek tek elden geçirdik. Mevcut sandıklarda oy kullanan seçmen kütükleri üzerinde çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah 2014 tarihine kadar 28 mahallemizin tamamında ve 13 beldemizde Allah’ın izniyle ve arkadaşlarımızın çabasıyla sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. İskenderun’u iktidar partisiyle buluşturacağız. ” dedi.
 
 
MHP’nin biraz daha çalışması lazım
 
Bir gazetecinin sorusu üzerine İskenderun MHP İlçe Başkanının, “ Kurumlarda çalışan insanlara Ak Parti baskı yapıyor” yönünde ki açıklamalarına cevap veren, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, “Biz geldiğimiz günden itibaren teşkilatımızda çok hızlı bir şekilde çalışmaya başladık. Bu çalışmalarımızın bir ayağı üye sayımızı yükseltmektir. Bugün Türkiye Cumhuriyet’inde Adalet ve Kalkın Partisi son genel seçimlerde oyunu %50’lere çıkarttı. Bizim üye yapma konusunda bir sıkıntımız yok, bugüne kadar bu konuda sadece arkadaşlarımız çok fazla çalışmamışlar. Biz yeni dönemde üye sayımızı da ortaya koyalım 60 bin oy aldık, biz bu insanların hepsine ulaşalım bir şekilde teşkilatımızla birlikte direk gönül bağı ötesinde fiziki bağlarının da olmasını istiyoruz. Bizim mahalle temsilcilerimizle ara ara toplantılar yaptık, tabi bu toplantılara gelenlerin içinde kurumlarda çalışan arkadaşlarımızda olabilir. Onlar ya bizim temsilcimizdir ya mahalle yönetimimizde hizmet veren arkadaşlardır. Bizim böyle bir baskıya ihtiyacımız yoktur ve üye konusunda da sıkıntımız yoktur. Ama MHP’nin üye konusunda sıkıntıları varsa onların problemidir. Onlar biraz daha çalışırlarsa belki Ak Partinin bu trendini yakalama şansları olur. Biraz daha çalışmalarını tavsiye ediyorum.” Dedi.
 
 
Hizmet Treni 2 yıl Sonra İskenderun’a Uğrayacak
 
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, “Ben İskenderun’da doğmuş, büyümüş bir insan olarak İskenderun belediyesinin çalışmalarından bugüne kadar memnun değilim. Biz belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte İskenderun’un önünü açma noktasında Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak sonuna kadar faydalı konuları, İskenderun ve İskenderun halkına katkı verecek her türlü yatırımın ve projenin arkasın da olduğumuzu beyan ettik. Maalesef İskenderun belediyesi bugün 3. yılını doldurdu, İskenderun’da görüyoruz ki yollarımız maalesef köstebek yuvası gibi geçenlerde bir arkadaşımız çukura düşüp hayatını kaybetti bu yüzden. Bunda bence vebal olduğunu, bunda bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Bu sadece yollar değil, İskenderun belediyesinin hale hazırda su şebekesi konusunda ne pozisyona geldikleri ortada, ihaleyi yaptık diyorlar, başladık başlayacağız diyorlar, biz arıtma tesisini bitirmek üzereyiz, onlar neresinde bu işin bilmiyoruz.
İskenderun’da bizim limanın özelleşmesiyle birlikte takdir edersiniz ki artık İskenderun’un önü çok ciddi anlamda açık, nüfus oranında da artış olacak. Bu şehirde liman tam anlamıyla faaliyete geçtiğinde 3 milyon adet konteynır girip çıkacak. Bu ne demek trafik demek, liman bölgesinde o araçların girdiğini düşünün, ben tahmin ediyorum ki İskenderun trafiği artık çileli bir hal alacaktır. Biz istiyoruz ki trafik sorunuyla ilgili belediye artık köprülü kavşak mı yapacak, alt geçit, üst geçit mi yapacak? Prime Mall bölgesi, İskenderun liman bölgesi, üst geçit ve Pac Meydan’ında mutlaka bir çalışma yapması gerekiyor. İskenderun’da sosyal tesisler konusunda İskenderun belediyesinin bir çalışmasını göremedik. Sadece Mustafa Kemal Mahallesinde temeli atılan bir Cem Evi projesi var. Oda ne aşamada sizlerde görüyorsunuz zaten, bir temel atıldı belli bir yerde durdu kaldı. Biz İskenderun’u iktidar partisiyle buluşturma sebebimizde bu, bir an önce 2002’den 2012’e kadar Ak Parti hükümetinin ülke genelinde yaptığı o büyük projeleri Belediye aracılığıyla İskenderun’da da yapmak istiyoruz. 1989 yılında büyüklerimizin düştüğü hataya düşmeyelim, tren kaçtı demeyelim. Bu tren 2 yıl sonra İskenderun istasyonuna uğrayacak. İskenderun halkı olarak biz bu hizmet trenine bilelim.” Dedi.
 

 

Ak parti İlçe Başkanı Uğur Feriz ile 8gunhaber
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet