Skip Navigation Links

Belediye Meclisi toplandı

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 5393 Sayılı Kanunun 20.maddesi gereğince Belediye Meclis Salonunda toplandı.

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 5393 Sayılı Kanunun 20.maddesi gereğince Belediye Meclis Salonunda toplandı.
 
Belediye Meclis toplantısına, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı, damgasını vurdu.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve söz alan meclis üyeleri, meclis toplantısına katılan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı’nı kutladı.
 
Meclis oturumundan sonra, meclis toplantısını izleyen gazetecileri makamında kabul ederek, günlerini bir kez daha kutlayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, karanfil dağıttı ve sohbet etti.
Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek başkanlığında yapılan meclis toplantısında, gündem maddeleri görüşülüp, karara bağlandı. Meclis, aşağıdaki gündem maddelerini şu şekilde karara bağladı:
 
GÜNDEM:
1)- 2012 yılı içerisinde 29 adet sözleşmeli personel çalıştırılması ve bunlara ödenecek ücretin belirlenmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu işaret usulü ile yapılan oylamada oybirliğiyle kabul edildi.
 
2)- Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelik gereğince toplam 33 adet memur kadrosu ile 17 adet işçi kadrosunun ihdas edilmesi ile ilgili İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu işaret usulü ile yapılan oylamada oybirliğiyle kabul edildi.
 
3)- Su İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün birleşmesi nedeni ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün Yönetmeliğinin görüşülmesi ile ilgili Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu işaret usulü ile yapılan oylamada oybirliğiyle kabul edildi.
 
4)- Türk Kızılayı’nın Pınarbaşı Hizmet Binasında barınmakta olan 92 adet depremzedeye 01.01.2012-31.10.2012 tarihleri arasında bedelsiz su verilmesi ile ilgili Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü teklifi hakkındaki Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu işaret usulü ile yapılan oylamada oyçokluğuyla kabul edildi.
 
5)- Aşkarbeyli Mıntıkası 2802 nolu parselde gecekondu ıslah imar planı yapılması hakkındaki yazılı önerge ile ilgili İmar Komisyonu Raporu işaret usulü ile yapılan oylamada oyçokluğuyla kabul edildi.
 
Meclis, 1 Şubat 2012 Çarşamba günü saat 14.00’de toplanmak üzere oturumu kapattı.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet