Skip Navigation Links

Fırtına Yangına Sebeb Oldu !

İskenderun ilçesinde Suçıkağı, Sakıt ve Yarıkkaya mevkiinde çıkan fırtına sebebiyle elektrik tellerinin birbirine sürtmesi nedeniyle başladığı tahmin

Gündem   A+a-


iskenderunda yangın ile 8gunhaber

 İskenderun ilçesinde Suçıkağı, Sakıt ve Yarıkkaya mevkiinde çıkan fırtına sebebiyle elektrik tellerinin birbirine sürtmesi nedeniyle başladığı tahmin edilen yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

İskenderun’da Yarıkkaya mevkiinde çıkan yangın tüm şiddetiyle devam ederken, otoban çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.
Yangının etkisiyle 1 tır alevler içinde kaldı. İskenderun’da şiddetini sürdüren değişik yönlerden esen rüzgarda yangının şiddetlenmesine neden olurken, ekipler müdahalede zorlanıyorlar. Gece karanlığı ve rüzgar nedeniyle yangına müdahale etmekte zorlanan ekiplere vatandaşlardan da büyük destek geldi. Yayılarak devam eden yangın nedeniyle İskenderun’un üstünü duman kapladı. Yangın bölgesine yakın mahallerde oturan vatandaşlar dumandan etkilendiler. Yangına müdahale için çevre belde ve ilçelerden destek geleceği yönünde bilgiler ulaşıyor.
 
 

Fırtına Yangına Sebeb Oldu ! foto galeriyi gezinmek için tıklayın.
Fırtına Yangına Sebeb Oldu ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet