Skip Navigation Links

Payasın Türk Yurdu Park Projesine Ödül

Hatay’ın Dörtyol İlçesine bağlı Payas Belde Belediyesi tarafından hazırlanan park projesi Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatlarında ‘

Gündem   A+a-

 
Hatay’ın Dörtyol İlçesine bağlı Payas Belde Belediyesi tarafından hazırlanan park projesi Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatlarında ‘Türk Yurdu’ ödülüne layık görüldüğü bildirildi.
Mühendislik, Mimarlık, Şehircilik ve Tasarım ve Fikir projeleri kategorilerinde yapılan yarışmada dereceye girenlere ödülleri Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde verildi. Finale kalan 100 projenin özgünlük, tarihsellik, simgesellik, anlamsallık, değer ve yapıldıkları döneme damga vurma gibi özellikleriyle değerlendirilmesinin ardından ödüle layık görülen projeler belirlendi.Şehircilik dalında mimar Necdet Civana tarafından hazırlanan Payas Belediyesi Türk Yurdu Parkı projesi ödüle layık görüldü. Belediye Başkanı Bekir Altan halktan aldıkları destekle her geçen gün daha başarılı çalışmalara imza atacaklarını belirterek “Ödüle layık görülen projemiz bitimiyle bölgede örnek alınıp uygulanacağına inanıyoruz. Yeni dönemde altyapısını tamamladığımız ve yakında açıklayacağımız projelerle de modern Payas olma yolundaki hedeflerimize ulaşacağız” dedi.
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet