Skip Navigation Links

Babacan’dan 8 Maddelik ‘Güven’ Listesi

“Deva Damlalarını Dalga Dalga Yayacağız”

Babacan’dan 8 Maddelik ‘Güven’ Listesi

Gündem   A+a-

 Deva Partisi İskenderun İlçe Binasının açılışı, Deva Partisi Lideri Ali Babacan ve eşinin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışa Babacan’ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun, İlçe Başkanı Güven Gündüz, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanı Güven Gündüz, sorunların çözümü noktasında ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerini, partilerinin hedeflerini halka anlatmak adına gece gündüz çalışacaklarını kaydetti.
Daha sonra söz alan Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, ülkede 2013-2014 yılında ortak aklın rafa kaldırılmasından sonra iyiye giden işlerin olumsuza dönmeye başladığını öne sürdü. İnsanların can derdine düşmüş durumda olduğunu kaydeden Ergin, ülke tarihinde hiç bu duruma gelinmediğini söyledi ve “Vatandaşlar, Sayın Babacan’ı gördüklerinde ‘Kurtarın bizi’ diye haykırıyor” dedi.
 
Son olarak konuşan Deva Partisi Lideri Ali Babacan, iktidara geldiklerinde hemen icraatlara başlayabilmek için şimdiden çalışmaya başladıklarını vurgulayarak; “Her gün işe başlarken iyi ki Deva Partisini kurmuşum diyorum. Daha işin başındayız, ülkemizde derinleşen sorunların çözümü için, büyüyen krizlerin çözümü için, gençlerimizin hak ettiği bir ülkede yaşaması için, ülkemizin yarınları için Deva Partisi çok kıymetli çalışmalar yapıyor. Her alanda eylem planları hazırlıyoruz. Seçimlerden sonra kurulacak hükümetin ilk gününden itibaren neler yapacağı konusunda çok iyi bir hazırlık yapıyoruz. Bugünün işini yarına bırakmıyoruz. Seçimlerden sonra ilk günden itibaren icraatlara başlayacak bir hazırlığın şu anda yoğun bir şekilde içindeyiz. Artık vatandaşlarımızın sabredecek, bekleyecek tahammülü yok. Bu hükümetin artık sorunları çözme kabiliyeti yok. Bu hükümetin sorunları çözmesi mümkün değil. Çünkü halkın sesi Beştepe’ye ulaşmıyor, vatandaşlarımızın feryadını külliye duymuyor. Sorunu çözmek istiyorsak önce güven oluşturmamız gerekiyor. Güveni kazanmadan bu ülkenin hiçbir sorunu çözülemez.
Güveni nasıl sağlayacağız, bir dakikada sekiz maddede özetleyeyim. Konuşunca doğruyu söyleyeceksin, söz verince tutacaksın, emanete hıyanet etmeyeceksin, her daim hukukla, adaletle hareket edeceksin, liyakatlı kadrolarla, dürüst ve ehil insanlarla çalışacaksın, karar alırken kararını istişareyle alacaksın, şeffaf olacaksın, her zaman hesap vermeye hazır olacaksın. Bunları yapın korkmayın, bunları yapın ülke düzelir, yeniden ayağa kalkar. Hep beraber ülkeye deva olacağız” şeklinde konuştu.
 
Koltuklarda oturarak değil, sahada sokak sokak gezip, insanlara dokunarak bir politika izleyeceklerini kaydeden Babacan; “Bugün burada ilçe binamızı açıyoruz. Tabi ki burada her zaman bir nöbetçimiz olacak ama asıl çalışma sahada olacak. Esnaf ziyareti yapacağız, pazarın kurulduğu her yerde biz olacağız, kapı kapı gezmeyle de her haneye dokunacağız. Artık günler sayılı, seçimler yakın. Onun için bundan sonra her günümüz çok kıymetli. Hiçbir saatimizin boş geçmemesi gerekiyor. Vatandaşlarımızı hem dinlememiz gerekiyor, hem kendimizi anlatmamız gerekiyor. Seçim günü geldiğinde hep beraber şunu söyleyebilmeliyiz; ‘Biz elimizden geleni yaptık, yapılacak ne varsa yaptık, hiçbir günümüzü boş geçirmedik!’
Ben buradan İskenderun’a sormak istiyorum; İskenderun cadde cadde, sokak sokak, mahalle mahalle gezmeye hazır mıyız? Deva damlalarını İskenderun’un her caddesinde ve sokağında dalga dalga yaymaya hazır mıyız? Peki ülkemizi hak ettiği o yüksek demokrasi seviyesine, hak ettiği o güçlü ekonomiye ulaştırmaya hazır mısınız?” dedi ve ‘Evet’ haykırışlarıyla büyük alkış aldı.
Konuşmaların ardından, ilçe binasının açılış kurdelesi hep birlikte kesildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet