Skip Navigation Links

Ayhan Kara CHPden İstifa Etti

Doğrularının peşinden koşan Ayhan Kara, CHP den istifa ettiğini açıkladı.

Politika   A+a-

 
 
Ayhan Kara CHP’den İstifa Etti
 
CHP’de siyaset yaşamını sürdürürken “Okyanusta bir damla” sloganıyla büyük beğeni toplayan çalışmalarıyla dikkat çeken Ayhan Kara, kamuoyundan gördüğü ilgi ve desteğe rağmen CHP Hatay’dan milletvekili adayı yapılmamıştı.
Doğrularının peşinden koşan Ayhan Kara, CHP den istifa ettiğini açıkladı.
İstifanın bir yeni başlangıç olacağını belirten Kara, “Bu bir kaçış, bir teslimiyet, yenilgiyi kabul etmişlik değil, aksine yepyeni bir başlangıç olacak” diyerek yeni bir hareket içinde yer alacağı sinyallerini verdi.
Ayhan Kara açıklamasında, “Bir insan bulunduğu ortama karşı 3 şekilde tepki verir:1- Olduğu gibi kabul eder ve ortama adapte olmaya çalışır.2- Kabul etmez ve değiştirmek için çaba sarfeder.3- Söz konusu ortamı terkeder...Allah ve partidaşlarım şahidimdir ki partim CHP'de ilk iki tepkimi sonuna kadar zorladım, nafile, müesseselerin en onurlusuna, istifaya yönelmekten başka bir çarem kalmadı. Bir damla kan, bir saniye zaman, bir kuruş para harcamaya takati kalmayan ülkem için yapacaklarım varken CHP çatısı altında kalıp boşa kürek sallamak istemiyorum. Üyeden Genel Başkan'a kadar birçok partilimle yaptığım görüşmeler, son kurultay süreci ve parti yöneticilerinin güncel olaylar karşısındaki tutumu karar sürecimi hızlandırdı. Beni ben yapan ekibim, destekçilerim ve ailemle de fikir teatisinde bulunduktan sonra son kararımı verdim: Benimsemediğim, inanmadığım ve gelecek görmediğim bir çatı altında kalamazdım. Bu bir kaçış, bir teslimiyet, yenilgiyi kabul etmişlik değil, aksine yepyeni bir başlangıç olacak: Ormana dönüşmek üzere güneşle yeni tanışan bir filiz, fırtınanın habercisi ilk esinti, kasıp kavuracak alevlerin ilk kıvılcımı, derin ve sonsuz bir okyanusa dönüşecek ilk su damlası gibi. Yenilenmek, yeni şeyler söylemek, yeni yollara koyulmak adına okyanuslara yelken açmak için CHP'den istifa ediyorum.”dedi
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet