Skip Navigation Links

Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi Açıldı

İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin 5. Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi-5 hizmete açıldı
 
İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin 5. Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi.
Açılış töreninde yaptığı konuşmasında, Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerinin beşincisini hizmete sunmanın mutluluk ve gururu içinde olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Çünkü kadını aydın olmayan toplumun geleceği karanlıktır. Bu tarihte de her zaman böyle olmuştur. Kadınlarımız ilköğretmenlerimiz ve annelerimizdir. Aydın olan anneler aydın nesiller yetiştirir. Kadın kültür merkezlerimiz kadınlarımızı aydınlatacak, iş sahibi yapacak ve dünyaya açacak merkezlerdir” dedi.
Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde ücretsiz ve sertifikalı okuma yazma, bilgisayar, nakış, dikiş, el sanatları, takı tasarım resim, ahşap boyama, seramik gibi pek çok çeşitli kurslar verildiğini anlatan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, bir çok kadının iş ve sanat sahibi olduğunu ve daha aydın çocuklar yetiştirmeye başladığını belirterek, “Bu ülkemiz için tarifi olmayan bir güzelliktir. Her şey halkımız ve yarınlarımız için” diye konuştu.
Etrafımızdaki ateş çemberinden aydın ve bilinçli olmakla uzak durabileceğimizi vurgulayan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Elele olacağız. Birbirimizi seveceğiz ve sayacağız” dedi.
Belediye ve belediye meclis üyeleriyle İskenderun’un hizmetinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Ekip işiyle oluyor. Herşey İskenderun içindir. İskenderun’a güzel yatırımlar yapıldı. Köprü, çöp fabrikası, iskele yapımı sürüyor. İçmesuyu şebeke döşeme çalışması devam ediyor. Halkımız musluktan sürekli akan ve içilebilir suya kavuşacak” dedi.
Kadın Kültür Sanat ve Eğtiim Merkezi’nin hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek, “Tarifi mümkün olmayacak kadar sevinçliyiz. Bu güzel yerin yapımında emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi-5’in açılış kurdelesini mahalle sakini kadınlar kesti.
İsmet İnönü Mahallesi Yuvam Sitesi Küme Evler 1. Cad. 23/1 İskenderun adresinde düzenlenen açılış törenine, İskenderun Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek, Başkan Yardımcıları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Kadın Kolları Başkanı Yıldız Bor, Belediye Meclis Üyeleri, işadamları, Kadın Kültürevlerinin gönüllü hocaları ve kursiyerleri ile mahalle sakinleri katıldı.
Mahalle sakinleri, Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi kazandıran Belediye Başkanı Dr.Yusuf H.Civelek ve eşi Dr.Ümran Civelek’e teşekkür etti.
Hizmete giren Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde okuma yazma, el sanatları, ahşap boyama, takı tasarım, dikiş branşlarında ücretsiz kursların kayıtları da başladı.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet